Arkadaşlar bana şöyle bi cep telefonu lazım kamerası önemli benim icin yok yüksek olmasına gerek yok (8-10mp gibi) çokta düşük olmayacak (2-3mp gibi) orta seviye ama en önemlisi tusa bastıgım an cekicek hiç vakit kaybetmicek genelde hareketli ama yavas hareketli nesneleri cekecegim auto focus olmasın demiyorum ama bide focus lanmak icin beklesin bastıgım an net bi sekilde cat diye cekicek yada auto focuslu olsun ama kapatabileyim istedigim zaman focusu suan samsung d780 kullanıyorum bu özelliği güzel istedigim gibi ama hareketli nesnelerde biraz yavas kalıyor ısıgı düşük ortamlarda ve 2mp artık yetmiyor bana istediğim özelliklerde bir telefon önerebilirmisiniz diğer özellikleri o kadar önemli değil
Varmı böyle bir telefon
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
233 mesaj
Arkadaşlar bana şöyle bi cep telefonu lazım kamerası önemli benim icin yok yüksek olmasına gerek yok (8-10mp gibi) çokta düşük olmayacak (2-3mp gibi) orta seviye ama en önemlisi tusa bastıgım an cekicek hiç vakit kaybetmicek genelde hareketli ama yavas hareketli nesneleri cekecegim auto focus olmasın demiyorum ama bide focus lanmak icin beklesin bastıgım an net bi sekilde cat diye cekicek yada auto focuslu olsun ama kapatabileyim istedigim zaman focusu suan samsung d780 kullanıyorum bu özelliği güzel istedigim gibi ama hareketli nesnelerde biraz yavas kalıyor ısıgı düşük ortamlarda ve 2mp artık yetmiyor bana istediğim özelliklerde bir telefon önerebilirmisiniz diğer özellikleri o kadar önemli değsadece 5 mp desen yeterdibir de uğraşma kamera senin için önemli ise git bir tane fotoğraf makinesi al
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
İyi foto çeken foto istiosan samsung i85 yada iphone al derim