kazanılan ikramiyeleri ödüyorlar mı?gerçekten.Çünkü en baştan basına,kişilere açıklama yapmak konuşmak yasak,yapmanız durumunda tüm kazanılmış haklarınızı kaybedersiniz şeklinde belge imzalatıyorlar diye duyum aldık.Yani tabi ki ödüyorlardır da,kim bilir nasıl?kaç taksitde.
Varmısın yokmusuna davet edildim :S
- 1
- 2
Tebrikler (: Başarılar seni o koltukta görmek güzel olurdu.CHIP üyesi biri o koltukta oturcak.Vay bee.!
zrgnlr04kazanılan ikramiyeleri ödüyorlar mı?gerçekten.Çünkü en baştan basına,kişilere açıklama yapmak konuşmak yasak,yapmanız durumunda tüm kazanılmış haklarınızı kaybedersiniz şeklinde belge imzalatıyorlar diye duyum aldık.Yani tabi ki ödüyorlardır da,kim bilir nasıl?kaç taksitde.tabiki ödüyorlar dediğin gibi, ama olay biraz çetrefilli; şimdi her yarışmacıya anlaşma imzalatılır bazı konularla ilgili. daha sonra ödülü aldığında da anında ve tek parça alamazsın zaten, 1yıl ödeme süresi var hangi zamanlarda ne miktarda ödenceğine kanal karar verir ama kesin kes o miktar ödenir, orda yamuk olamaz çünkü anlaşma var arada. u metin vardı ya bi lavuk, uzun saçlı dombili; bizim burda sultanahmette çalışıyor(belkide oturuyor hatta) bi ara bizim otele gelmişti ona sorduk böle böle aldınmı parayı diye yok 1yıl içinde ödenicek dedi parça parça...olay bu yani.
Fatih, hayırlısı olsun kardeşim, başarılar dilerim, tv'den seyrederiz artık:)
Katılmıştır arkadaşımız umarım ....Uzak bir ihtimal olarak görünsede her katılımcı için ama şans işte neyaparsın
hayatın_içindenKatılmıştır arkadaşımız umarım ....Uzak bir ihtimal olarak görünsede her katılımcı için ama şans işte neyaparsıkatılaadım alesef.
Bende zamanında ha babam debabam a katılımştım.Süheyl ve behzat uygurun proğramına ,hiçbir hediyeyi vermediler, o ellerimize tutuşturdukları torbalar boştu.Çelik kapı kazamıştım bi onun konusunda bana telefon geldi ama benden onun da parasını istediler yarısını vercekmişim.Küçük mutfak eşyaların hepsinide kazanmıştım ama fıs lafı bile olmadı.Yani tv ye çıkıyorsunuz yeter size diyorlar.
hehe hayırlı olsun kardeşim .. programa çıktığında tüm chip forumuna sevgilerimi gönderiyorum demeyi unutma :)
Sanırım takip edemediniz. Mülakata katılmamış. Yani programa katılmıyor...
eltahirSanırım takip edemediniz. Mülakata katılmamış. Yani programa katılmıyor...:) evet aynen öyle biraz heyecan yapmış arkadaşlar sanırım :)
- 1
- 2