geçenlerde forum doldurmuştum şimdi mesaj geldi pazartesi ön görüşmeye bekliyorlar hadi hayırlısı. :D
izlersiniz sakarboy u tv de :P:P:D
geçenlerde forum doldurmuştum şimdi mesaj geldi pazartesi ön görüşmeye bekliyorlar hadi hayırlısı. :D
izlersiniz sakarboy u tv de :P:P:D
Hadi bakalım hayırlı olsun :)
hadi bakalım ALLAH kolaylık versin artık izleriz seni
kendini sakarboy olarak tanıt yoksa tanımam seni :P
inşallah umdugun gibi olur....
bize düşmez böle şeyler şans oyunları vs vs. ama gidicem pazartesi bakalım ne olacak.
akşamüstühadi bakalım ALLAH kolaylık versin artık izleriz
alo hamdi?
hamdi benim?
cem yılmaz
biraz önce de bir haber okudum bu yarışma ile ilgili daha önce bir manken katılmıştı bu programa yanlış hatırlamıyorsam adı adriana lima'ydı bu manken newyork ta bir taksiciyi yarışmaya sokmuş acun ılıcalı'yı arayarak vay bee adamdaki şansa bak :)
18 i açma ha böyük kocaaaaman kırmızı var. Ben öye hissediyom. Hadi hayırlısı
khramn18 i açma ha böyük kocaaaaman kırmızı var. Ben öye hissediyom. Hadi hayırlısıEyvallah bakalım mulakatı geçebilecekmiyiz :) biraz ağlanıp sızlansanmı :P
bildiğim kadarıyla elemeler çok uzun oluyormuş ve tam bi eziyetmiş yüzlerce kişi arasından 1 kişi alınıyo.büyük şans gerek hadi başarılar
aslında neysem o şekilde davranıcam ağlanıp sızlanmanın anlamı yok. ben sadece amacım belki mesleğim doğrultusunda farklı bir iş ortamı doğar veya farklı bir avantaj doğar niyetiyle gidicem.
elemeden geçmenin cidden büyük bir şans oldugunu biliyorum ço kenteresan tipleri se.meye özen gösteriyorlar.
Selam göndermessen izlemem:D
Forumdan biri ünlü oluyor demek ki.Sen şimdi bizi tanımazsın artık
teknolojik gelişmelerdeki Türkiyenin eksiklerini dile getirmeyi düşünüyorum öyle bi fırsat olursa. tabi bu sade bi hayal :) gidicezde seçilcezde ohoo..
bakalım hayırlısı.
kazanırsan SAKARBOY BİZİ DİSCOYA GÖTÜR :)))
oo hadi bakalım, geliriz stüdyoya. egzantrik bi hayat hikayesi yaz ama hemen girersin valla, uydur uydur söyle sağda solda acunla kamera önüne daha çabuk geçersin:)
elaziglioo hadi bakalım, geliriz stüdyoya. egzantrik bi hayat hikayesi yaz ama hemen girersin valla, uydur uydur söyle sağda solda acunla kamera önüne daha çabuk geçersin:)yarın öğlen gidicem bakalım ne olacak..