değil mi? :)
varsa yoksa SuperNatural
Lost gibisi yok evet:) supernatural'a gelince oda apayrı gerçekten, sonunda başladı zaten 2 ay aradan sonra özlemişiz(dean kopardı zaten yine puding'le:d). ama hiçbiri gelmiş geçmiş en iyi dizinin eline su dökemez: OZ.
Lost gibisi yok evet:) supernatural'a gelince oda apayrı gerçekten, sonunda başladı zaten 2 ay aradan sonra özlemişiz(dean kopardı zaten yine puding'le:d). ama hiçbiri gelmiş geçmiş en iyi dizinin eline su dökemez: OZ.hakkettende başlamış bide takip ediyordum ne zaman başlayacak diye hep aklımda 2 şubat kalmış
http://www.imdb.com/title/tt0460681/episodes
Supernatural'in üstüne dizi tanımam. :) 2 Ay beklemekten ağlattı bizi resmen. Baba oğul izliyoruz biz sürekli. Korku, Mizah, Aksiyon hepsinin harmanı. Bence en zevkli dizidir. Ayrıca Legend of The Seeker'i tavsiye ederim çok sağlam dizidir. Ortaçağ'da geçiyor kılıçlı, büyülü, rune'lu müthiş bir dizi. Sıkılmadan izlenecek harbi dizilerdendir. Bir de yeni bir dizi başlıyor göz atmanızı öneririm. Spartacus: Blood And Sand. Gladiator tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmamanız gerekir. Daha çok taze. ilk iki bölümü yayınlandı tanıtım amaçlı. Üçüncü bölüm yolda. Dizide Zeyna oynuyor :) O kadın yeter zaten ya çocukluğumun efsanevi savaşçı kraliçesi. Dizide kan ve vahşet hiç bir sansür uygulanmadan gösteriliyor. Savaş esnasındaki o tüyler ürpertici sahneler. Kol bacak kopmaları kan fışkırmaları. Bazılarına göre sapıklık olarak görünebilir ama sadece film olduğunu bildiğinizden dolayı eğlence amaçlı müthiş görüntüler. Onun haricinde erotik sahneler de hiç bir sansür yok tamamen yetişkinlere yönelik bir dizi. +18 için şiddetle tavsiye ederim ilk iki bölümünü indirip deneyiniz.
Doğrudur ama henüz izleme fırsatım olmadı.Lost'u çok tavsiye ettiler. ilk bölümünü izlemiştim bir zamanlar hiç ilgimi çekmemişti bir daha da bakmadım. Ama Prison Break'i her hafta aralıksız indirip takip edenlerdendim. Bitmesine çok üzüldüm harbi çok sağlam diziydi. :D
Lost ve Prison Break serisini izledim.Lost gibisi yok değil mi? :
tamam lost iyi güzelde bi zaman sonra sıkmaya başladı iice ben 2 sezonu sıkılmadan izledim bilmem siz düşünüyosunuz prison break süperdi ama SuperNatural ın ayrı bi yeri var o tarz filmleri zaten severim dizisi olunca kaçırılmaz zaten:) adamlar bi dizi yapıyolar senaryo süper kimsenin aklına gelmez bide bizim dizilere bakıyorumda çoğu zaten çalıntı hiç orjinal yok neredeyse varsa yoksa bizde komedi dizileri:)
bencede .supernatural üzerine dizi tanımıyorum..acayip seviyorum..losta gelince tnt de başlamadan önce reklamını bile ağzım açık izliyordum..tüm tanıdıklara yaydım sonra izleyin ha ! bak çok güzel kaçırma ha ! :D
ama bir süre sonra acayip sıkıldım..2. sezonu bile doğru düzgün izleyemedim çok sıkıcı oldu..kurtulsunlarda hepimiz kurtulalım der olduk :D
ama supernatural daki vahsetli sahnelere baakamıyorum..ölüm anlarına falan çok kotu ya :D olaydan sonraları güzel oluyor ama..:D jensen ackles gerçekten işini iyi yapıyor !