Vasat bilgisayara windovs 7 kurulur mu?

recycle bin
24-10-2009, 22:42   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
284 mesaj

çift sarılı yumurtlamak için bir tarafını yırtan tavuğa dönmeyin. kaldırmazsa kaldırmaz. ne bilgisayar kassın ne de siz.

black_flood
24-10-2009, 23:08   |  #27  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Alıntı: CenkJK  
oha ya atmasın herkes bende celeron 300 mhz bilgisayar vardı ekran kartı onboard ATI 16 MB 192MB ram (normlde 256 olması lazım ama anakart desteklemiyordu) gayet vista kurdum kaldırdı kasmalar oldu ama kaldırıyor (vista starter ) ama xp de hiç problem yaşaadım . seninkide bence Win 7 kaldırı

cenk sallama ve geri zekalı çıkan 3- 5 malın yaptığını taklit ederek kandırma senin dediğin vista değil birkere cd versiyon dediğimiz ve özel olarak hackerlar tarafından düzenlenmiş işletim sistemi versiyonu starter falanda değil sadece öyle yazıyor ama gerçekte ultimate üzerinden yapılmış vaziyette ve sadece  175 mb ram ihtiyacı duyuyor.

böyle yontulmamış malların halen var olduğuna inanamıyorum kimse kuramaz 512 ram altına ne vista nede windows7 ve vista için en az 2 gb ram şart win7 içinde 1 gb şart adam gibi kullanabilmek için ve en az 256 mb fx 5500 agp bir ekran kartı atinin hd 3000 agp ekran kartı dışındada hiçbir ati ekran kartında özellikler açılmıyor.