Vatan Bilgisayar Tüm Ürünlerde %18 KDV İndirimi !
Son Gün : 24 Ekim 2010
Vatan Bilgisayar KDV İndirimi ! [22-24 Ekim 2010]
Teşekkürler bilgilendirdiğin için
Önemli değil. Alacaklara hayırlı olsun :)
Vala bu indirimler hiç içime sinmiyor orda indirimde olan ürünü goole da arıyorum daha ucuzunu buluyorum indirimli fiyattan ilginç!!
Zaten öyle :)
Asus N61JQ 2 hafta öncesine kadar 1850-1900 TL arasındaydı dün baktım indirimsiz fiyat 1950-2000 TL arasında bugün baktım %18 indirim var 1850 TL'ye çekmişler. %18 indirim demek kafadan 350 TL indirim demek zaten. Nerde kaldı indirim ?
Bimeksde de %12 ve %18 indirim var orda da aynı dalga.
OEM parçalarda fiyatlar düşmüş ama %18 değil.
göz boyamaktan başka birşey değil. alırken tüm firmaların fiyatlarını karşılaştırarark alırım. ama gerek fiyatları gerekse servisi ve geniş ürün seçeneği ile genelde vatandan alışveriş yaparım.
1-2 ay öncesine kadar media markt ın mütiş indirimli bir fotoraf makinesi vardı.araştırdım, sd kartı , pili çantası fln da işin içine girince best buy ın bir kampanyasıyla daha da ucuza denk geldi ve aldım.
daha sonra kampanyalar sona erdi ve üstünden yaklaşık 1 ay geçti ürünün indirimsiz fiyatı aldığım fiyatın altına indi :)
Çevrede alternatif olmayınca yapacak bişey yok.
Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt var sadece yakınlarda. TeknoSA Extra varda TeknoSA'yı bilen biliyor kendine hayrı yok. Sabancı ortaklığı olmasa ayakta duramaz orası :)
Adana'ya Konya'ya gidecek ne halim ne imkanım var. :)
Firma olarak Vatan Bilgisayar güzel parça olarakta zengin ve ideal firmalardan gidip görme avantajıda var ama internetten alışveriş yapılacaksa pekte mecburi değil , daha uygun güzel yerlerde var.
Bakmadan, Görmeden, Ellemeden elektronik ürün al-mam :)
İsterse yarı fiyatına olsun. Bilmediğim bişeyse almam.
o kazık bu kazık nerden alıcaz yani söleyinde bizde faydanalanalım. kazık demekle iş bitmiyor madem daha uygun yer var söleyin de herkes işini görsün
o kazık bu kazık nerden alıcaz yani söleyinde bizde faydanalanalım. kazık demekle iş bitmiyor madem daha uygun yer var söleyin de herkes işini görsü
Söyleyincede reklam yaptı muamelesi görüyoruz..
İnventus'a bir bakın genelde parçalar diğer satış sitelerine oranla daha ucuz oluyor.Son Düzenleme: Karub ~ 23 Ekim 2010 23:19