Vatan Bilgisayar Rezilliği !

coskunkolik
07-11-2010, 03:00   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
382 mesaj

Vatan da ki satış elemanları harbiden bilgisayar konusunda çok cahil. Ama iş uyanık geçinmeye çalışınca üstlerine yok. Laptop aldık ordan bir tane wesselam. Tam alıp gidecez teknik bölümdeki eleman demezmi bir de harici Güç Kaynaklarımız var fiyat 100 TL. Elektrik kesintisinde filan Laptopu koruyo olmazsa Laptopu riske atarmışız. Ba ba ba hele. Zaten Laptopun kendi üzerinde pili var.Elektirik kesilirse ordan devam eder. Aldığımız Laptopun ağırlığı 2 kg bize vereceği Güç Kaynağı 4-5 kilo. Gittiğimiz her yere o 5 kiloluk güç kaynağınıda kucaklayıp taşıyacağız herhalde ba ba ba hele.

mcafee23 ayrılmıştır
07-11-2010, 03:04   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Alıntı: tombfan  
Vatan da ki satış elemanları harbiden bilgisayar konusunda çok cahil. Ama iş uyanık geçinmeye çalışınca üstlerine yok. Laptop aldık ordan bir tane wesselam. Tam alıp gidecez teknik bölümdeki eleman demezmi bir de harici Güç Kaynaklarımız var fiyat 100 TL. Elektrik kesintisinde filan Laptopu koruyo olmazsa Laptopu riske atarmışız. Ba ba ba hele. Zaten Laptopun kendi üzerinde pili var.Elektirik kesilirse ordan devam eder. Aldığımız Laptopun ağırlığı 2 kg bize vereceği Güç Kaynağı 4-5 kilo. Gittiğimiz her yere o 5 kiloluk güç kaynağınıda kucaklayıp taşıyacağız herhalde ba ba ba hele.

bu biraz ağır bir itham olmuş.
bu kadar salağını işe almazlar.

coskunkolik
07-11-2010, 03:21   |  #28  
Yıllanmış Üye
382 mesaj
Alıntı: mcafee23  

bu biraz ağır bir itham olmuş.
bu kadar salağını işe almazlar.
Bu itham filan değil. Olay Vatan Bursa şubesinde gerçekleşti. Üstelik daha bir ay bile olmadı ve o eleman halen orda çalışıyor. Ayrıca bunu söylemesindeki amaç bilmediğinden değil bizi bilmiyor sanıp bir de Güç Kaynağı itelemeye çalışmasıdır. Zaten o güç kaynaklarının; tam da satın alınan Laptoplara Windows kurulumunun bitirilip teslim edildiği yere konmasından anlayın artık.

Son Düzenleme: coskunkolik ~ 07 Kasım 2010 03:27
Banned
07-11-2010, 03:23   |  #29  
Banlandı
688 mesaj
Alıntı: Comodo  
3 Hafta önce kadar kasa almaya karar verdim.Vatan pcnin sitesinden bir kasa beğendim.Stocklarda var gözüküyordu.3 hafta sonra yani bugün sabah siteye baktım yine stockda vardı.Gittim vatan pcye.Şu isimdeki kasayı alıcam baktılar stockda yok ! Dedim sitenizde var ama nasıl olur ? Arkadaşım yanlış bakmışsındır dediler ( Cahil sanıyorlar sanırım beni ) Dedim açın şu pcden siteyi göstericem.Açtılar gösterdim.Dedikleri aynen şu oldu ; Siteyi güncellememişler unutmuşlardır. Eh ne diyim ana avrat sövdüm.Yorum sizin.
RESMEN  AYNISI BANA OLDU  ADAM DEDI SITEYI YENILEMEMEISLER BENDE DEDIM O ZAMAN SOYLEYIN DAHA SK SK YENILESINLER CUNKU KULLANICILAR HIC MEMNUN DEGIL DEDIM ADAM MOL MOL PEKI DIYOR  HAYATTA KENDIMI EZDIRMEM LAFI BASARIM KIM KI ONLAR

harunn_n
07-11-2010, 04:39   |  #30  
Yeni Üye
45 mesaj

Arkadaşlar aksine bende vatandan çok memnunum yani ank.çevresinde alabileceğimiz öyle çok yerler yok ben bütün alışverişlerimi vatandan yaparım.Şugüne kadar hiç arızalı bi malzeme veya sorun çıkartan bi parça olmadı ama media markt in bi özelliği var denemeden bilemezsiniz:) Arkadaşa hard disk aldık 110 tlmiydi yanlış hatırlamıyosam fişiyle media markt e gittik onlarda en ucuzu bizde davaları var gösterdik aynı hard diski ordan 20 tl indirimle 90 tlye aldık:)Bu olay haziran veya temmuz arasında gerçekleşti:)ank.çevresinde oturanlar için değerlendirilebilir ama kampanya devam ediyo mudur bilmiyorum iyi geceler.

alien_fx
07-11-2010, 10:56   |  #31  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
Alıntı: tombfan  
Yuh :D bu kadarda olmaz.

Comodo
07-11-2010, 11:02   |  #32  
OP Yıllanmış Üye
302 mesaj

Elemanların çoğu bilgisiz nasıl işe giriyorlar anlamıyorum.İşleri gücleri itelemek.

ulgar
07-11-2010, 11:50   |  #33  
ulgar avatarı
Üye
81 mesaj

Ereyondan sipariş verin beyler.Ben ordan alışveriş yapıyorm,yüzümü kara çıkarmadılar.Sikayetvar.com bile oranın reklamını yapıyor.

_üye_
07-11-2010, 15:29   |  #34  
Üye
88 mesaj
Alıntı: ulgar  
Ereyondan sipariş verin beyler.Ben ordan alışveriş yapıyorm,yüzümü kara çıkarmadılar.Sikayetvar.com bile oranın reklamını yapıyor.
sikayetvar.com'u bilmiyodum, teşekkürler.

lion_ua
08-11-2010, 18:08   |  #35  
Yeni Üye
49 mesaj

vay be ne kadar şikayetçi varmış.bende bu akşam laptop alıcam vatandan .ne edeceğük şindi :D umarı sizin dediklerinizle karşılaşmam.Allah sabır versin.hepimize :)

_ÇOTANAK_
09-11-2010, 09:53   |  #36  
_ÇOTANAK_ avatarı
Yıllanmış Üye
132 mesaj

bnde size gold da ki rezilllikten bahsedeyim.agustos ayında gold'a gittim.pc parçalarının fiyatlarını ögrenmek için(o zmn pc yoktu bnde)gittim.adama söyledim,adam dedi bn sna söyleyemem fiyatları siteden bakacaksın dedi.içimden saygıyla andım o adamı ve gold pc'yi bnde pc alırken gold'a hiç ugramadım

Muhammet Arslan
09-11-2010, 10:48   |  #37  
Yıllanmış Üye
216 mesaj

sen hani magazasına gittin yani istanbuldamı oturuyon ?

Comodo
09-11-2010, 11:20   |  #38  
OP Yıllanmış Üye
302 mesaj

Ben Adana Şubesine gittim.