Arkadaşlar Vatan'dan bir pc topladım. Sipariş verdim. Aynı gün havale ile parayı gönderdim. Tarih 12.01.2011 Bugün tarih 23.01.2011 sipariş takibinde hala siparişiniz hazırlanıyor yazmakta. Aldığım 6 üründen 4'ü hızlı gönderi. Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda tüm parçalarınız hazır sadece ram mevcut değil o da gelince siparişinizi göndeririz dediler. Ondan sonra aradığımda dvd yazıcı mevcut değil dediler, Ondan sonra aradığımda haklısınız en kısa zamanda elinize ulaşır dediler. Ben bu konuda neler yapabilirim?
Vatan Bilgisayar Rezilliği
E-devlet üyesiysen orda tüketici hakları ile ilgili bir bölüm varmış oray şikayet edebilirsin heralde.Şuan aklıma başka birşey gelmiyor.
O anlamda kastetmemiştim daha hızlı gelmesi için ne yapılabilir? Ne zaman gelir tahminen? Lanet olsun adamı hayvan gibi bekletiyorlar.
ben olsam ürünler elime ulaşmadan parayı yollamazdım :)
nasıl olsa aldılar parayı :D
Telefonu aç söv ana avrat için rahatlar ama bi hafta daha geç gelir:D
Ben Vatandan PC'topluyordum 1800TL'lik sonra AMAZOM'dan aynısını çıkardım aradaki fark 500TL
bizim yurt dışındakilerden suçumuz ne? niye biz 1800TL'ye bomba gibi bir PC alamıyalım,
yok KDV bilmemne LANET OLSUN, inadına AMAZOM'dan sipariş vericem Garanti maranti sormicam, ama amazon'unda garantisi var.
Sana çok büyük geçmiş olsun.
Bende almayı düşünüyorum valla ucuza geliyor ama bilmiyorum nasıl olacak kargosu filan
siz alicaksanız aldıktan sonra fikrinizi bana burdan pm olarak yollayabilirmisiniz?
Bende almayı düşünüyorum valla ucuza geliyor ama bilmiyorum nasıl olacak kargosu filanEndişelenecek bir durum yok aslında tam tersi AMAZON' en güvenilir alışveriş sitelerinden biri,hata payı çok çok düşük, görmüyormusun VATANBİLGİSAYAR burnumuzun dibinde ne rezillikler yapıyor,siz alicaksanız aldıktan sonra fikrinizi bana burdan pm olarak yollayabilirmisiniz?
işte millet muhtaç ne yapsın çekiyor rezilliği, valla ben fikrimi değiştirmem.
Tüm dünyada 1300TL'lik bir PC'yi niye ben gidip mal gibi 1800TL'ye alayım? bana yanında kız mı veriyorlar yoksa her gün gelip masaj mı yapıyorlar üstelik gidip yok şu parça var yok öbür parça yok falan filan tam bir rezillik.Vatandan Ekran kartı stokta bulunur cevabı gelene kadar 3 hafta geçti zaten o cevap gelene kadar ben soğudum vaz geçtim,
daha kaç kez böyle şeyler duyucaz bu belki yüzüncü kişi daha herkes Chip'e yazmıyor kim bilir daha ne rezillikler oluyodur.
keşke başka sitelerede baksaydın fiyat olarak vatanbilgisayar pahalı.exa nova gold ve başka sitelere baksaydın keşke.geçen hard disk aldım internetten 1 günde elim eulaştı hemde fiyat vatancomputerden daha ucuza 12 ay taksitle vatanda 131 tl exa da 114 tl hem hızlı kargo ürünü yazanları bir günde teslim ediyorlar.diğer firmalarda güvenli keşke almadna önce biraz araştırma yapsaydınız.şidi yapçağınız şey tüketici hakem heyetine başvurmak.
Ben Vatandan PC'topluyordum 1800TL'lik sonra AMAZOM'dan aynısını çıkardım aradaki fark 500TL
bizim yurt dışındakilerden suçumuz ne? niye biz 1800TL'ye bomba gibi bir PC alamıyalım,
yok KDV bilmemne LANET OLSUN, inadına AMAZOM'dan sipariş vericem Garanti maranti sormicam, ama amazon'unda garantisi var.
Vatan 1 ay ßekletiyorsa, AMAZOMMMM 10 ay ßekletir.. Çünkü ßunun gümrüğü var.. kargosu var.. ßazı pahali parçalar ekran karti ve i$lemci gißi.. ßunlar takılır gümrüğe fiyat nedeniyle..
Vatan Bilgisayar'ın Topkapı mağazasında İhsan Bey diye bir yetkili var. Ona ulaşabilirsen işini hızlandırır ve halleder. Ama ondan önce Nilgün hanımı aşabilirsen tabi. Çok zorluk çıkaran bir bayan. Benim işlerime hiç yardımcı olmadı.Vatan bişey kargolatmak için ille birileriyle kanka mı olmak lazım
kardeş amazodan getirtemezsin göndermiyorlar ben almaya çalıştım 1 hafta ugraştım yok göndermiyorlar boşuna çabalama
parayı veren düdüğü çalar misali yapmalı parayı vermemeliydin kardeş ama sabret sen gene....
git kendin al artık yapacak yok