Vatan Bilgisayar ve Ölü Pixel Garantisi

Game Master
11-02-2011, 16:59   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Öncelikle iyi forumlar, dün akşam saatlerinde konya vatan bilgisayardan acer 21.5'' lcd monitör almıştım. Alırken mağzada açtırıp kontrol yaptırmıştım ama ne yazıkki eve geldiğimde 1 tane kırmızı renkte takılmış pixelle karşılaştım, hemde ekranın tam ortasında. Tabi moralim sıfır oldu. Sonra ekranı tekrar kutusuna koydum ve sabah  Vatan Bilgisayarın yolunu tuttum. İşin asıl beni şaşırtan tarafı ölü pixel testi vb yapmadan ürünü teslim almaları. Bundan öncede 2 tane iade yapmıştım sorunsuz almışlardı, Size önerim Monitör alacak varsa kesinlikle vatan bilgisayardan alsın;)

ankaragucu76
06-12-2012, 11:13   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2012

Ben Vatan Bilgisayarı tavsiye etmiyorum, o tarihde değiştirmiş olabilirler ama ben en son geçen hafta başımdan geçen olayı anlatayım.

24.11.2012 tarihinde Ankara Söğütözü Şubesinden DELL marka 5110 model notebook ve aksesuarlarını aldım. Eve gelip notebook çalıştırdığımda ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm. Mağazayı aradım bugün %30 kampanya nedeniyle çok kalabalık olduklarını söyleyerek pazartesi getirin dediler.

Pazartesi gittiğimde önce bana satışı yapan arkadaşla görüştüm, elimizde bu üründen kalmadığını fiyat farkı vererek bir üst modeli alabileceğim söyledi. kabul ettim. müşteri hizmetlerine gidip ürün iade işlemi yapmamı söyledi. Müşteri hizmetlerine gittiğimde ürünü incelemeleri gerektiğini söylediler. Bıraktım ertesi gün gittiğimde 1 ölü piksel için firmalar garanti vermediklerini bu yüzden bu ürün ile ilgili bir işlem yapamayacaklarını söylediler. 1 haftalık ürünü değiştirmediler.

Kesinlikle ölü piksel garantisini sorun. Ayrıca Vatan Bilgisayarın %25-30 kampanyalarından yararlanmadan önce mutlaka araştırma yapın diğer firmalardan fiyat alın. fiyatları şişiriyorlar. indirim yapılmadığı diğer günler %25-30 pahalı alıyoruz demekki.