vatan bilgisayardan aldım güç kaynağı çalışırken bilgisayar bir den durdu ve çalışmadı içini açtım 230volt yazan yeri 115 volt yaptım duman çıktı ne olmuştur ürünü garantiye göndersem yaparlarmı
vatan bilgisayardan aldım güç kayanğı
daha önce çok kişi yaptı böyle. peki benim güç kaynağımda 115 seçeneği olsa denermiydim. kesinlikle evet. sonra ne olurdu.?? işte böyle. bir adama yavaş vuracam diye kandırıp sonrada allah ne verdiyse indiriyosun. tam bir üçkaatçı işi. belliki bunu alan insanların çoğu 115 i deneyecek ve sonuç belli kardeşim neden insanları bilgilendirecek bir etiket yazmıyorsun oraya. hatta çoluk çocuk basar deyip neden iptal etmiyorsun. çünkü o bir tuzak. çünkü o 115 sayesinde satışlar artacak
insanlar kuruşun hesabını yaparak sistem topluyor. gözü gibi değer veriyor bilgisayarına. herkes para babası değil kardeşim. buradan türkiyede olupta 115 seçenekli olan psu ları satan ve ne zaman deneyecek acaba diyen uyanık satıcıları ve markaları kınıyorum. burası uygun değil diye sadece kınıyorum.
Arkadaşlar aldığınız psu ları yapabiliyorsanız açıp 115in destek kablosunu kesin yapamam diyorsanız beş on lira verip tamirciye yaptırın. bu tip insanların ekmeğine yağ sürmeyin.
mehmet6806 geçmiş olsun, farklı bir power ayarlayıp bilgisayar parçalarını kontrol et onlarda patlamamıştır inşallah
daha önce çok kişi yaptı böyle. peki benim güç kaynağımda 115 seçeneği olsa denermiydim. kesinlikle evet. sonra ne olurdu.?? işte böyle. bir adama yavaş vuracam diye kandırıp sonrada allah ne verdiyse indiriyosun. tam bir üçkaatçı işi. belliki bunu alan insanların çoğu 115 i deneyecek ve sonuç belli kardeşim neden insanları bilgilendirecek bir etiket yazmıyorsun oraya. hatta çoluk çocuk basar deyip neden iptal etmiyorsun. çünkü o bir tuzak. çünkü o 115 sayesinde satışlar artacakPsu üzerindeki 120/240v switch tüm dünyada yani global pazarda satılan parçalarda bulunur, yani sadece avrupada satılmak için üretilmiş psu bu anahtara sahip değildir, bunun anlamı o cihazı alıp amerikaya gittiğinde şebeke voltajı 110v olduğu için makinayı çalıştırmayacaktır, senin zannettiğin gibi millet psu larını havaya uçursun diye konulmuş bir anahtar değil o, şebeke voltajı dünyanın her yerinde aynı değildir 110v şebeke gerilimi olan ülkelerde o anahtar 110v olarak ayarlıdır ama onların bir şansı var 220v çektikleri zaman psu zarar görmez hiç bir tepkide vermez.insanlar kuruşun hesabını yaparak sistem topluyor. gözü gibi değer veriyor bilgisayarına. herkes para babası değil kardeşim. buradan türkiyede olupta 115 seçenekli olan psu ları satan ve ne zaman deneyecek acaba diyen uyanık satıcıları ve markaları kınıyorum. burası uygun değil diye sadece kınıyorum.
Arkadaşlar aldığınız psu ları yapabiliyorsanız açıp 115in destek kablosunu kesin yapamam diyorsanız beş on lira verip tamirciye yaptırın. bu tip insanların ekmeğine yağ sürmeyin.
Psu üzerindeki 120/240v switch tüm dünyada yani global pazarda satılan parçalarda bulunur, yani sadece avrupada satılmak için üretilmiş psu bu anahtara sahip değildir, bunun anlamı o cihazı alıp amerikaya gittiğinde şebeke voltajı 110v olduğu için makinayı çalıştırmayacaktır, senin zannettiğin gibi millet psu larını havaya uçursun diye konulmuş bir anahtar değil o, şebeke voltajı dünyanın her yerinde aynı değildir 110v şebeke gerilimi olan ülkelerde o anahtar 110v olarak ayarlıdır ama onların bir şansı var 220v çektikleri zaman psu zarar görmez hiç bir tepkide vermez.Dediğin doğru ancak uyarı ve bilgi vermek zorundalar bence. Ben okulda teknis servis görevlisi burslu öğrenciyim. Yanımda bir arkadaş var. Oda bilmiyordu bunu. Bu ne işe yarıyor dedi. Elleme patlar diyene kadar çentikle oynamış. Biz kasayla uğraşırken 5 saniyeye kalmadan birden patladı... Hem korktum hemde o pis kapasitör kokusundan midem bulandı...Hatta bi serseride derste yaptı. Dersin ortasında kasa patladı. Ve o iğrenç kapasitör kokularından midem bulandı... Bütün sınıfın bi dersi heba oldu...
Biri çıkıp uğraşma bu çentikle pc patlar yazsaydı üzerine bunlar olur muydu??
Dediğin doğru ancak uyarı ve bilgi vermek zorundalar bence. Ben okulda teknis servis görevlisi burslu öğrenciyim. Yanımda bir arkadaş var. Oda bilmiyordu bunu. Bu ne işe yarıyor dedi. Elleme patlar diyene kadar çentikle oynamış. Biz kasayla uğraşırken 5 saniyeye kalmadan birden patladı... Hem korktum hemde o pis kapasitör kokusundan midem bulandı...olurdu öğrencilerin dersi kaynatmak için yapmayacağı şey yoktur. ben okuldayken mesela sürekli sigortaları attırmak için prizin içine kısa evre yaptırırdık bir türlü ders işlenemezdi. ta ki fark edilene kadar :)Hatta bi serseride derste yaptı. Dersin ortasında kasa patladı. Ve o iğrenç kapasitör kokularından midem bulandı... Bütün sınıfın bi dersi heba oldu...
Biri çıkıp uğraşma bu çentikle pc patlar yazsaydı üzerine bunlar olur muydu??
Psu üzerindeki 120/240v switch tüm dünyada yani global pazarda satılan parçalarda bulunur, yani sadece avrupada satılmak için üretilmiş psu bu anahtara sahip değildir, bunun anlamı o cihazı alıp amerikaya gittiğinde şebeke voltajı 110v olduğu için makinayı çalıştırmayacaktır, senin zannettiğin gibi millet psu larını havaya uçursun diye konulmuş bir anahtar değil o, şebeke voltajı dünyanın her yerinde aynı değildir 110v şebeke gerilimi olan ülkelerde o anahtar 110v olarak ayarlıdır ama onların bir şansı var 220v çektikleri zaman psu zarar görmez hiç bir tepkide vermez.kaliteli psu olsa 110~240v seçimini otomatik yapardı... eski modellerde ve adilerde manuel swich koyuyorlar...