Arkadaslar vatan bilgisayardan alısverıs yapıcam ama vatan kartım yok ve bu yüzden ındırımden yararlanamayacagım bu kart mıgros kartı gıbı birseymi hemen alıp kulanabılıyormuyuz alısverıs ıcın ankaraya gıdıcem yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cok tesekkur ederım
Vatan Kart Yardım ?
Vatan'a gidip ücretsiz olarak kendine isteyebilirsin.
Tamamda kullanımı nasıl oluyor bir aktivasyon sureci yokmu. Ya oraya gidıp sap gibı kalmak ıstemıyorum butcem kısıtlı ve bilgisayarı yenılemek ıcın son fırsatım yani en azından son 6 ay ıcın son şansım :)
Büyük ihtimalle gider istersiniz szini adınıza çıkartırlar verirler yarın aktif olur derler ya da yarın gelin alın derler.
yok yok, zaten alışverişi yapıp adını kasaya yazdırırken soruyolar istiomusun diye, evet dersin bilgilerini giriyorlar oraya sonrada ödeme kısmına geçince ordan temin ediyorsun direk kullanıma hazır;)
Arkadaşlar yardımlarınızdan dolayayı çok teşekkür ederim. Vallaha çok sağolun bilgisaytarı yeniliyorum ve uzun bir süre için bu fırsat elime bir daha geçmeyecek bu yüzden dolayı bu kadar endişeliyim birde bütçenin düşük olması cabası neyse çok çok sağolun.