buradaki resimde hangi gün olursa olsun hep %25 indirimli fiyatıda var. orada havale olduğu yazıyor. bende zaten hep havale ile alışveriş yapıyorum. buradaki %25 indirimli hali her zaman geçerlimi?
yoksa haftasonu %25 indirim zamanları oluyor. sadece o zamanlar mı o fiyata alınabiliniyor?
VatanComputer indirim hakkında!
Bazı ürünler çok satılmadığı için sürekli olarak %25 indirim olur.
Hergün geçerlidir. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
bu şüpheye havale ile ödeme sadece %25 indirim yerinde yazdığı için kapıldım...
biraz düşününce tabii cafergokhan31 in dediği gibi geliyor akla. 3. ödeme seçeneğindede havale yazsa hiç bir sorun kalmayacak zaten, ondan kafam karıştı...
vatan bilgisayarın bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi veren bir metin olsa iyi olacak, ödeme seçenekleriyle ilgili var fakat bu konuyla ilgili bilgi vermiyor...
dostum sepete ekleyip siparişini verirsen siparişi verdikten 3 iş günü içinde parayı havale yaparsan o fiyata alırsın 3 günü geçirirsen alamassın
İlla vatana takılmayın bu arada. Daha geçen gün sabit sürücülere baktık ve hizlial ek indirimlerle yaklaşık 30 lira daha ucuza geliyordu vatandaki %25 indirim lafına rağmen. Çok da takılmaması görüşündeyim şu kadar bu kadar yazılan indirimlerin. Ne alacaksanız modelini Google'dan aratıp tüm sitelerin fiyatlarını gözden geçirmekte fayda var.
Vatan % 25 indirim yapmadan önce fiyatları arttırıyor sonra %25 indirim yapıyor.