arkadaşlar bi şey sorucam bu vatancomputere %25 indirim geliyor ya ayda bir peki bu indirim sadece kartlarla alışveriş yapanlar için mi geçerli yoksa peşin ödeme yapanlar içinde geçerlimi?yardımcı olursanız sevinirim ona göre gidicem şimdi orda öğle kalmıyım...
vatancomputer
%25 indirim Peşin Ödemelerdede geçerli 3 kere alışveriş yaptım ordan biliyorum.
ben bir çok kez alışveriş yaptım fakat % 25 indirim sadece world ve axses kart lara var peşin paraya ise kdv bizden indirimi yapıyorlar yani % 18 indirim oluyor istersen sen bi arayıp sor sana en doğrusunu vatan nın müşteri hizmetleri söyler
arkadaşlar çok saolun yardımcı olduğunuz için bende peşin alan birisiyim aslında tam tersi olması lazım gerçekten çok saçma bi şey...ama bakın şu an sitenin ana sayfasında aynen öyle yazıyor world ve axese özel 10 taksitte veya nakitte %25 indirim yazıyor...
valla gerçekden de şaşırdım ben bu vatan bilgisayarın gerçekden de sağı solu hiç belli olmuyor bazende % 25 indirim diyor küçücük bir yazıylada web mağazamıza özel yazıyor ve mağazasına gittiğinde indirim yok diyor ve ben bu güne kadar hiç nakitte % 25 indirim görmemiştim bu gün onuda yapmışlar hep bi değişiklik yapıyorlar
Kardeş bugün sadece web üzerinden alışverişlerde %25 indirim var dikkat et hafta sonu Mağazalarda indirim yapılcak %25. Sakın gitme bugun istersen http://www.vatanbilgisayar.com/ adresine gir ana sayfada yazar bugun webde hafta sonu mağazalarda %25 indirim die