OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
vazgectiimmm
Son Düzenleme: arfglc ~ 07 Haziran 2010 17:45
vazgectiimmm
E full versiyon için satın alıver. Burası korsan alışveriş platformu değil.turkiyede olsa gidip alıcam arkadaşım. internet üzerinden satılıyor kredi kartım da yok. öyle önerilerde bulunmadan önce bir araştırma yapsan aceba bu arkadaş neden böyle bir talepte bulunuyor diyerek bence çok daha makul olur.ayrıca yardımcı olmayacaksan neden sayfada yer kaplıosunki? en azından daha gniş düşünecek olan bir arkadaşın yardımını da bu cümlenle engellemiş oluyorsun. neyse kolay gelsin arkadaşım sana da ...
turkiyede olsa gidip alıcam arkadaşım. internet üzerinden satılıyor kredi kartım da yok. öyle önerilerde bulunmadan önce bir araştırma yapsan aceba bu arkadaş neden böyle bir talepte bulunuyor diyerek bence çok daha makul olur.ayrıca yardımcı olmayacaksan neden sayfada yer kaplıosunki? en azından daha gniş düşünecek olan bir arkadaşın yardımını da bu cümlenle engellemiş oluyorsun. neyse kolay gelsin arkadaşım sana da ...Hem korsan içerik istiyorsun hemde milleti azarlıyorsun.Uslu'buna dikkat et ve forum kurallarını oku...
Hem korsan içerik istiyorsun hemde milleti azarlıyorsun.Uslu'buna dikkat et ve forum kurallarını oku...sen nesin ya uslüpte bahsediyosun bana. uslüp den adaptan bahsedeceeksen önce senli benli emirlere kalkma dikkat et oku die. ne sanıyosanız kendinizi. buraya çıkıp artistlik yapıyosunuz. pefffff yemişim sitenizi gecin yaw. laga luga başka bi halt yok. çözüm yok sonuc yok. site moderatörlerine adminlerine saygım sonsuz ama siz gibi işten anlamaz 2-3 laf ebesi kalkmış adaptan usülden bahsedio. usülün size ingilizcesin i almancasını ispanyolcasını ve portekizcesini yazarım . siz bence kendi ayarınızdaki adamlara usüldn bahsedin. ama yine de yaşınıza veriorum bunları. hadi kalın saglıcakla çocuklar.
sen nesin ya uslüpte bahsediyosun bana. uslüp den adaptan bahsedeceeksen önce senli benli emirlere kalkma dikkat et oku die. ne sanıyosanız kendinizi. buraya çıkıp artistlik yapıyosunuz. pefffff yemişim sitenizi gecin yaw. laga luga başka bi halt yok. çözüm yok sonuc yok. site moderatörlerine adminlerine saygım sonsuz ama siz gibi işten anlamaz 2-3 laf ebesi kalkmış adaptan usülden bahsedio. usülün size ingilizcesin i almancasını ispanyolcasını ve portekizcesini yazarım . siz bence kendi ayarınızdaki adamlara usüldn bahsedin. ama yine de yaşınıza veriorum bunları. hadi kalın saglıcakla çocuklar.sen 1 dilde uslup'un ne olduğunu öğren de öyle sonra diyerlerini yazarsın.Sen nerden biliyorsun da işten anlamadığımızı söylüyorsun.Hem yasal olmayan bir içerik iste kul hakkına tacizde bulun hemde çözüm yok de.Senli hitap ederim çünkü aramızda bir fark var.Daha Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsun geliyorsun bana İngilizce ,Almanca,İspanyolca,Portekizce diye sayıyorsun.Bıktık sizin gibi laf ebelerinden.Senden yaşça küçüklerede saygı göstereceksin ki saygı göresin!!!
sen 1 dilde uslup'un ne olduğunu öğren de öyle sonra diyerlerini yazarsın.Sen nerden biliyorsun da işten anlamadığımızı söylüyorsun.Hem yasal olmayan bir içerik iste kul hakkına tacizde bulun hemde çözüm yok de.Senli hitap ederim çünkü aramızda bir fark var.Daha Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsun geliyorsun bana İngilizce ,Almanca,İspanyolca,Portekizce diye sayıyorsun.Bıktık sizin gibi laf ebelerinden.Senden yaşça küçüklerede saygı göstereceksin ki saygı göresin!!!sen bi adına baksana!!! mesut illegal . ne mantık yoksunu insanlar var ya. bana yasal olmayan yollardan bahsediosun sonra da illegal koyuyosun adını. bıkmışmış bizim gibilerden. 5 yabancı dilim var illegal beyefendi sayarım o yüzden. türkçe olaraksa dan dun konuşuyorsun de leri ayrı yaz da dahi bile anlamına gelsin. ben önemsemiorum da ondan yazdım ama sne önemsiyosun bari sn düzgün yaz. . ciaaoooo hasta lugo bye aloha adios dobre veiture.
gerçi ni cewap yazıorum die kendime kızdım ama neyse. hadi kalın sizler saglıcakla...
Senin eğitim verdiğin gençlere yazık 30 yaşındaki birine böyle konuşmalar hiç yakışıyormu?Birde öğretmensin.
İnsanlara saygı ve sevgi ile yaklaş yoksa her zaman kaybedersin.Türkçe'yi çok güzel konuşuyorsun.Gelecek nesil sizlere emanet ya....