Arkadaşlar ben bir proje yaptım ve bu yaptığım projeyi tek bir exe haline getirmek istiyorum yani debug içinde bulunan exe gibi ama tüm dosyalar bunun içinde olmalı nasıl yapabilirm lütfen yardım edin
VB exe Yardım
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Setup dosyası oluşturarak(database,dll dosyalarını yine gömemezsin exeye) rahatlıkla yapabilirsin ama diğer türlü nasıl olur ben de bilmiyorum.
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Portable olarak mı çalışıyor indirdiğin program peki?
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Kardeş Googledan araştırdım programı tek bir exe haline getirmeye hiç gerek yokmuş.Programın kurulu olduğu klasördeki(bin/debug) projenin exe dosyasını alıp başka bir dizine kopyalasan program yine sorunsuz olarak çalışıyor.Yani projenin dosyaları bilgisayarda bulunduğu sürece programı sadece exe dosyasıyla başka bir dizinden de çağırabilirsin.Kolay gelsin.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (197593) ~ 07 Ağustos 2012 22:35
Kardeş Googledan araştırdım programı tek bir exe haline getirmeye hiç gerek yokmuş.Programın kurulu olduğu klasördeki(bin/debug) projenin exe dosyasını alıp başka bir dizine kopyalasan program yine sorunsuz olarak çalışıyor.Yani projenin dosyaları bilgisayarda bulunduğu sürece programı sadece exe dosyasıyla başka bir dizinden de çağırabilirsin.Kolay gelsin.Sadece debug dosyasıyla çalıştığını biliyorum ama ben o debug dosyasını tek bir halae getirmek istiyorum