VCD'den bir bölümü hangi programla nasıl kesip mp3'e çevirebilirim? Anlatan olursa sevinirim.
VCD'den kesim
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.vcd dosyanı (Avseq1.dat) dosyasın bilgisayara kopyala. uzantısını yani ".dat kımını .mpg " yap (klasör seçeneklerinden uzantıları göster) blaze media pro ( www.mystikmedia.com )dan menülerine bak oralarda export sound gibi bir şey olacak tıkla Avseq1.mpg dosyanı aç çıkarmaya başla
sonra ses düzenleme bölümüne git ordan kes biç hallaet
ok bir deniyim yardımın için saol.
ya dediğin gibi bir bölüm bulamadım fakat "video converter" bölümünden avi formatına çevirip "Video MP3 Extractor PRO 2.1" programıyla sesi ayırcaktım, ama maşallah %6yı 30dk.da çevirince vazgeçtim. başka yol bilen yok mu?
belki biraz zahmetli olcak ama
-> "denetim masası > ses efekti ve ses aygıtları özl. > ses " burdan
ses kaydederken >ses ayarı>stereo karıştırıcı( bilgisayarın sesini ayarladığın çıkış ). sonra ses kaydecisini aç ses kalitesini ve süresini ayarla . vcd de kaydetmek istediğin yeri oynetmeya başla ve aynı zamanda ses kaydeceisini çalıştır sonra bittiğinde stop a bas dsoyayı kaydet . .wav uzantılı bu dosyayı mp3 comp . vb. program ile sıkıştır . kabul ilk başta karışık zahmetli gelebilir . ama bir kere bi öğren gerisi kolay . eğer bu yöntemi deniceksen ve anlamadığın yer varsa msn den devam ederiz .
bunu da bir deniyim saol shehsuvar.
Virtual Dub programını indir. VCD yi bu programla aç. Aralıkları işaretle (Mark in, Mark out). Sonrada 'File/save wav' seçeneğini seç.
conversion menüsünün en altında ....