Kuzenim hiç bir program kullanmadan vcd lerini (avseck dosyalarını) bilgisayarına kopyalayabiliyor fakat ben bir türlü başaramıyorum bunu nasıl yapabilirim (bu arada yanlış anlamayım çoğaltmak için değil sadece kendi bilgisayarıma sanırım bu yasal)
vcd kopya (kendim için)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet yasal.
Cd bozuk olabilir.Bozuk Cd'leri bazı programlarla harddiskine atabilirsin.Ama 5-6 saat sabretmen lazım.Bir de şu var Cdrom markası da önemlidir.
Cdrom markası sanırım önemli kuznimin philips benim lg üstelik onunki cr-rw doğru sağol
bilmiyorum bizim kuzen vcd filmlerini bilgisayarına kopyalıyor ben kopyalayamıyorum kopyalanırken tam bitmesine yakın dosya kopyalanmaya karşı korumualı diyor kuzende böle bir sorun yok
virtual cd gibi bir programla imaj almayı dene.
Recep varya alemsin hocam.Yani bizim fikirlerimiz ne zaman uyuşacak bilmiyorum ama seni çok seviyorum kardeş..Birincisi bende Lg kullanıyorum ama Kanada,Belçika, vb ülkelerde Lg'lerin toplandığını düşünürsek belki biraz cevap ortaya çıkıyor.Arkadaşta asus var mesala benim okutamadığım cd'leri ona takıyorum bana mısın demiyor.Philips kalite olarak bilemem ama Lg'lerin de çok iyi olduğu söylenemez.Hiç düşündünmü Lg'ler niye ucuz...
alıntı:
Gönderen : chip_recepniye lg dandik mi.bence philips lg den daha kötü.Sen neden kopyalamıyon sorun nedir onu söyle
vallahi doğru lgleri hiç sevmiyorum neden çünkü çok ...tan kullanıyorum ama acele yenisi lazımdı ucuz olduğu için aldım
arkadaşlar bırakın lg'yi philips'ide arkadaşın sorununa çözüm bulalım. öncelikle şunu sormak istiyorum:
1-kopyalamak istediğin cd orjinal mi? yoksa kopyanında kopyası mı???
2- sadece avseq dosyasını kopyalıyorsun dimi???
evet kiraladığım orjinal filmleri bilgisayara kopyalayıp kendime arşiv yapmak istiyorum sadece avseq dosyasını kopyalıcam ama bir türlü olmuyor
Veri kurtarma programları var onları kullanarak hdd'ye atmayı dene.
Clone Cd daha iyi image alıyor.Clone CD 4.2.0.2 ile bi dene.Olmazsa yeni versionunu indir dene.
sanırım clone cd işimi halletti herkese teşekkürler
alıntı:
Gönderen : Diablo50Clone Cd daha iyi image alıyor.
Daha iyi image almanın kriterleri nedir bana söyleyebilirmisiniz? Daha hızlı image almasımı? Yoksa daha iyi bir sıkıştırma oranımı? Nedir iyi image?
"Kopya korumalara,çiziklere ve hatalara karşı daha güçlü olma ve kullanışlı olma,ayrıca hızlı okuma " desem yeter mi?
Tamam işte bende o senin söylediğin özellikler Virtual CD yazılımında çok iyi olduğu için o programı önermiştim.