ARKADAŞLAR BU VDSL2 NİN HIZLI OLAN YÖNÜ NE BEN ANLAMADIM İNTERNET SAYFALARI ÇOK HIZLIMI AÇILACAK BEN Bİ FİLMDE GÖRMİŞTÜM ADAM SAYFAYI TIKLAMASIYLA AÇILMASI BİR OLUYOR EĞER BÖYLE İSE SÜPER AMA BANA SANKİ SADECE DOWNLOAD YAPARKEN HIZLI OLACAK GİBİ GELİYOR TTNET İNSANLARI YANLIŞMI BİLGİLENDİRİTOR ACABA....
VDSL 2 NİN NESİ HIZLI
BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM.
Şu anki 1024kbps ADSL bağlantılarda da zaten sayfalar tıklayınca geliyor .
Sayfanın açılma süresini sadece internet hızı belirlemez .
Eğer HTML bazlı text ağırlıklı 50-100kb arası bir sayfa açacaksanız ,
zaten en fazla 1 saniye sürer sayfanın açılması .
Ama sayfa Web 2.0 teknolojileri ile hazırlanmışsa (PHP/ASP gibi)
o zaman sayfanın size ulaştırılmadan önce Server tarafından işlenmesi gerekir .
Bu nedenle 100mbit hızda internetiniz olsa bile standart 1024 adsl kullanıcıları gibi
sayfanın açılmasını 8-10 saniye beklersiniz .
teorik olarak 1024 kbps indirme hızıyla saniyede 128 kb indirmemiz gerekiyor ama bu bile gerçekleşmezken vadsl in iş yapabilceğini hiç sanmıyorum.ayrıca yurtdışı çıkışlarıda sağlam değil.bence heveslenipte o kadar para vermeye değmez bile...
frkn_uateorik olarak 1024 kbps indirme hızıyla saniyede 128 kb indirmemiz gerekiyor ama bu bile gerçekleşmezken vadsl in iş yapabilceğini hiç sanmıyorum.ayrıca yurtdışı çıkışlarıda sağlam değil.bence heveslenipte o kadar para vermeye değmez bile...katılıyorum.ben şu anda 1024 ile 107 kbps ortalama indiriyorum.zaten bu alt yapıyla vdsl nin pek bi işe yarayayacağını sanmıyorum.para tuzağından başka bişey değil...