...Ve beklenen mobil canavar ortaya çıktı!

CHIP Online
16-04-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC'nizde oynadığınız üst seviye oyunları çok yakında tablet veya cebinizde görürseniz şaşırmayın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ve- ... ya-cikti_39767.html

Resimlerle: 2013'de tanıtılacak 15 harika oyun

Herkesin heyecanla beklediği yeni Nvidia bombası, yani Kepler GPU çipi ortaya çıktı.


Firmanın yönetici koltuğunda oturan Jen-Hsun Huan, geliştirdikleri yeni mobil teknolojiyi, hali hazırda bulunan Battlefield 3 gibi iPad oyunlarını, yeni teknolojileri ile çalıştırarak tanıttı. VentureBeat isimli site tarafından yayınlanan videolarda akıllı telefon ve tabletlerin, yakın bir gelecekte ne kadar detaylı grafik kaliteleri sunabileceklerinin en sağlam kanıtları gözler önüne seriliyor.


Nvidia'nın üreteceği yeni Kepler çipi, üst uç kalitedeki PC oyunlarını rahatlıkla mobil cihazlarda çalıştırabilecek. Bu yeni çipleri kuvvetle muhtemel, ilk Tegra 4 mimarisine sahip üründe göreceğiz. Bir sonraki adım ise üretilecek Tegra 5 ürünlerinin sınırları zorlayacağı ve aynı zamanda da DirectX 11 desteği sağlayacağına işaret ediyor.


Tegra 4 denildiği zaman akla gelen "Project Shield" isimli oyun cihazınınsa yılın ikinci çeyreği bitmeden piyasada olacağı konusunda kuvveli bir inanç bulunmakta. Huang tarafından yapılan son açıklamalara göreyse Shield tamamen Android tabanlı oyunları temel alacak. Nvidia bu yeni cihaza şimdiden 10 milyon dolardan fazla para yatırmış bulunuyor.

Tüm Konu: ...Ve beklenen mobil canavar ortaya çıktı!

Resimlerle: 2013'de tanıtılacak 15 harika oyun

Kaynak: www.chip.com.tr