ferrarili adamhocam şu derginin reklamsızını bi compact yapsanızhakketten yaw!3,5 + buçuk daha fazla vermeye razyım.
:)))
...ve karşınızda CHIP COMPACT!
- 1
- 2
biraz gec msj attım ama. ebat kucuk olunca yanında gezdırırsın kutuphane gıbı; ne guzel :)))bende chip compact alırım heralde tesekkurler chip saygılar...
merhaba
dergi bu şekilde dağıtılmaya devam edecek mi? yoksa sadece temmuz ayına has bir durum muydu?
SÜPER BİR şey bence çok iyi düşünmüş chip bence çok gerekliydi ama bunları D&R VE seçkin kitap evleri derken hangi şeçkin kitap evi remzi kitapevi gibimi bide bu compact bütün D&R lerde varmı örnek izmir de
CHIP Compact'ın Eylül sayısını CHIP'in Eylül sayısı çıktığından beri arıyorum. Henüz hiçbir yerde rastlayamadım. İstanbul Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş ya da Beyoğlu'ndan alan olduysa nereden aldığını yazabilir mi?
Eylül sayısını bende zor buldum sanırım bu ay dağıtımda biraz problem yaşanıyor .(Zonguldak'ta ve Kocaeli'de de ayın 7 sine kadar yoktu)
İstanbul'da alıp da bu sayfayı okuyan olmamış herhalde. :( Umarım bu versiyon yaygınlaşır. Gereksiz CD/DVD içeriğinden kurtulmak benim için muhteşem olacak...
tebrikler cok güzel bir proje yapmışsınız kutlarım....
böyle birşeyin olduğunu yeni fark ettim. bence çok iyi olmuş böyle olursa hep alırım. boyutları hem öbüründen daha iyi hemde çoğu zaman bilgisayarıma bile takmadığım dvd ler yok. 1 senedir bilgisayar dergisi almıyordum
- 1
- 2