...ve karşınızda CHIP COMPACT!
- 1
- 2
Güzel fikir, tebrik ederim. Peki bu her ay mı çıkacak yoksa belirli periyotlarla mı?
Valla bence herkes Compact alır gibi :) Güzel iş çıkarmışsınız, tebrikler.... Tek fark ebatlarda mı yoksa başka eksiklikler var mı? CD DVD mesela...
Güzel pek de güzel..
Fiyattan yakınanlara cevap olmuş işte..
Tebrikler CHIP..
Başarılar..
Bol tirajlar diycem ama zaten tiraj derdiniz yok..Kaliteniniz,güvenilirliğiniz,okuyucu gözündeki yeriniz işi götürüyor..
Kolay gelsin..
yasValla bence herkes Compact alır gibi :) Güzel iş çıkarmışsınız, tebrikler.... Tek fark ebatlarda mı yoksa başka eksiklikler var mı? CD DVD mesela...CD ve DVD, CHIP compact ile birlikte gelmiyor.
CU_GS7Güzel pek de güzel..traj kaygısı bence medyanın hepsinde var.
Fiyattan yakınanlara cevap olmuş işte..
Tebrikler CHIP..
Başarılar..
Bol tirajlar diycem ama zaten tiraj derdiniz yok..Kaliteniniz,güvenilirliğiniz,okuyucu gözündeki yeriniz işi götürüyor..
Kolay gelsin..
chip in traj kaygısı yok diye bir şey yok.
çünkü bir sürü pc dergisi var.
ferrarili adamtraj kaygısı bence medyanın hepsinde var.chip in traj kaygısı yok diye bir şey yok.Mahmut Karslıoğlu`nun bazı "giriş" yazılarından esinlenerek yazdım ben de..
çünkü bir sürü pc dergisi var.
Var ama yok o zaman..:))
Mahmut Karslıoğlu traj kaygımız yokmu demiş.
neyse bence yapılan iş güzel.dvd siz 3,5 lira iyi.
geçen ay almamıştımbu ay alırız artık en compact ından bi tane.
hocam şu derginin reklamsızını bi compact yapsanız
3,5 + buçuk daha fazla vermeye razyım.
:)))
ferrarili adamhocam şu derginin reklamsızını bi compact yapsanızyok artık, şaka yapıyosun herhalde :)3,5 + buçuk daha fazla vermeye razyım.
:)))
tebrikler güzel çalışma Chip i kutlarım
Selçuk İslamoğlueee biz sadece compact dergisini alırsak programları nası bulacazyasValla bence herkes Compact alır gibi :) Güzel iş çıkarmışsınız, tebrikler.... Tek fark ebatlarda mı yoksa başka eksiklikler var mı? CD DVD mesela...CD ve DVD, CHIP compact ile birlikte gelmiyor.
Programları da istiyorsan normal versiyonunu almalısın, yoksa internetten bir şekilde edinirsin.
Evet gayet güzel olmuş tebrikler. fiyatı yüksek bulanlar ve az program kuranlar için çok güzel...
Ben Bursa' da bir çok yere baktım fakat ne yazıkki hiç bir yerde bulamadım.Belirli yerlerde mi satılıyo acaba?
Çok az sayıda bastık şimdilik. Duruma göre artırabiliriz. O zaman rahatça bulunabilir bayilerde.
ben ötekini tercih ediyorum.çünkü boş dvd ve cd ler 1.5 ytl den fazla eder.
CD/DVD için Chip dergisini alanlar için pek de iyi bir şey değil. Fakat sadece Chip okuyanlar için Chip kompakt ebatı güzel bir sunum. Ben Ebatlarından dolayı Chip Compakt sayısını tercih ederim. Fakat CD/DVD olmaması beni Chip Kompakt ebatlarda almayı engelledi.
Chip Kompakt ebatlarda ve CD/DVD'li şekilde olursa o zaman Chip Kompakt ebatlarda alırım. Hiç olmazsa diğer dergi ebatına göre okuması kolay.
zaten yıl boyu yurtlarda olduğum için cd dvd deki yazılımların çoğunun yeni versiyonu çıkmış oluyordu yani açıkçası hiçbir işime yaramıyordu gibi. bazı arkadaşlar evlerinde olanak olduğu halde programları kur-kaldır gibi işlerden sıkılıyorlardı. Gerçekten güzel olmuş ama maalesef bende bulamadım (belki compact bir halde olduğundan göremedik)
Bu arada Ufuk Yamankılıçoğlu'ndan doğruca Görkem Çetin'e yöneldim ama maalesef göremedim. İnşallah diğer aylarda geri yazmaya başlar gerçekten zevkle okuyordum.
Ayrıca forumlarda linux yazı dizi için çok yazılmıştı. Biz zaten bu istekleri linux un (şu anda dergide belirtilen) faydalarından dolayi istiyorduk. Tabii yazı dizisi bitmeden linux pratiğimize katkıda bulunacak yazıların çıkacağını umuyoruz.
(ayrıca Ufuk abinin gülen yüzünü dergide tekrar görmek moral verdi.)
- 1
- 2