...Ve nihayet Windows 8!

CHIP Online
24-05-2011, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugüne dek yeni Windows hakkında tek kelime etmeyen Microsoft sessizliğini bozdu: İşte Windows 8!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ve-nihayet-windows-8_27107.html


Resimlerle: Windows 8 ile ilgili tüm bildiklerimiz

Windows 8 hakkında sızmayan bilgi kalmadı; her gün yeni Windows hakkında bir şeyler yazılıp çizildi. Ama bu süreçte, Microsoft cephesinden Windows 8 hakkında tek bir kelime bile duymadık. Ama Microsoft, sonunda bu sessizliğini bozdu Windows 8 hakkında ilk kez konuştu. Üstelik konuşan sıradan biri değil; Microsoft'un patronu Steve Ballmer...

Ballmer, Tokyo'da düzenlenen geliştiriciler konferansı sırasında herkesi heyecanlandıran açıklamalara imza attı. Bu açıklamaların en can alıcı bölümü, hiç kuşkusuz yeni Windows'un adı hakkında oldu. Şimdiye kadar herkes, yeni Windows'tan Windows 8 olarak bahsediyordu ama resmi ismin bu olup olmayacağı bilinmiyordu. Ballmer, konuşması sırasında sık sık "Windows 8" adını kullanarak, bir sonraki Windows'un Windows 8 ismi ile karşımıza çıkacağını onaylamış oldu.

Steve Ballmer, konuşmasına Windows 7'li sistem satışlarının 2011 yılı için, yıl sonuna kadar 350 milyon adedi geçeceğini söyleyerek başladı. Windows 7 ile birlikte müşteri memnuniyetini çok yukarılara çekmeyi amaçladıklarını söyleyen Ballmer, bunda başarılı olduklarını, kullanıcılara yeni bir arayüz, yepyeni özellikler sunduklarını belirtti.

Peki Windows 8 ne zaman çıkacak? Haberimizin ikinci sayfasında...

Tüm konu: ...Ve nihayet Windows 8!

Resimlerle: Windows 8 ile ilgili tüm bildiklerimiz


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8'den neler bekliyorsunuz?

uGuR.uK
24-05-2011, 23:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

daha hızlı bir kurulum ve açılma süresi, daha pratik arabirimler, donanım-yazılım desteği vs. zaten iyi ve iyileşiyor gün geçtik, kullanım kolaylığı ve göze batmadan koruyan sağlam bir güvenlik sistemi ;)