İşte GTA SAN ANDREAS PİYASA DA ........ ilk screen... Şu an kadıköyde mevcut yarın ise ben burdan yani silivri den alıcam ...
VEeeeeeeeee HAPPY AND ....
- 1
- 2
Hadi bakalım murat enb sınunda çıktı oyun geçen bende gördüm bi bilgisayarcının vitrininde murat sen artık gelmessinde foruma oyunda çıktı sabahlara kadar oynarsın hadi bakalım kolay gelsin.
TAbii ki forum her zama nvar xaten buraya bu oyununu tam çözümünü yazmayı düşünüyorum :)
Abi sende uğrama bu topic e yaw öyle anlaşırız yyada ben bi word dosyasına yazıyım sen bitirdikten sonra da yayınlarım :)..
BEyler şu kadarını söyliyim ge force fx 5700 256 mb ultra da bile oyun kasılıyosa ben ayvayı yedim :)
Selim üzülme dostum işte sistemim seninkinde aşağı kalır yanı yok ve işte kalitesi :)
Bu da sistemim ::: AMD athlon 32 bit xp pro 2400 :: 328 mb ram :: Ge Force mx 440 SE 64 mb ::
Valla dsotum kendi sistemim yaşadık GTA bekle bizi
oyunu daha almadım, nasıl cursed biraz bahsetsen
Valla ne desem ki nası anlatsam yani 1. yeemk yemek zorundasın 2. çok yersen şişmanlıyosun. 3.kas yapabiliyosun. 4. saçın uzuyo traş oluyosun. 5.oynanış şekli vice city ile aynı :)
bahsettiğin oyunun GTA olduğuna emin misin :)
Abi valla GTA yı uçurmuşlar .. sanki gerçekten yaşıyomuş gibi :)
İşte buda my C.J. ( CArl johnson )
Bu arada oyunda burda açıklıyamıyacağım şeylerde olmuş yani eklenmiş
VAlla heves kaçıracak bişey değil ama gördüğünde şok olcaksın :)
ne olduğunu bugün senden öğrendim cursed, aman kimse duymasın!
byeler artık çoğunuz oyunu almışşsınızdır hatta benim geldiğim yere kadr da gelmiişsinizdir yaw dier bütün görevler bitti biri hariç ondada son gorev fln dır herhal biturlu su araba dans ettirme yi bitiremedimyani zmnlama yanııs dio her seferınde gosterdııgı hareketleri nası zamanında yapcazzz yanı tam yuvarlkataykenmı yapmak gerkıo yoksa yuvarlkatan oncemı yada benım oyunda fln hatamı var cunku yuvarlak once tam yuvarlakta hatta geçtikten sora bile yaptım bi o bolumde kaldım yaneee
buda benim eleman zayıflıktan olcek yakında nerdeyse hiç yemek yedirmiiiom sırf kas yaptımm
oklar o yuvarlakların üstüne geldiğin de hangi yöneyse sayı tuşlarıyla o yöne bas görev tamamdır :) nas ıtamam olduğuna gelince kız kucağına atlayınca görürsün
- 1
- 2