Vefalı Vista kullanıcılarına amorti

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Techno_maynaQ
24-06-2009, 09:58   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
165 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Vista çıktığında özellikle XP sevdalıları başta olmak üzere herkesten kötü yönde eleştri aldı. Ama bir kısım kullanıcı (buna ben de dahil) Vista SP1 çıkana kadar performans yönünden tatmin edici olmayan Vista'yı yine de savunduk, kullandık. Bu kullanıcılar için Microsoft herhngi bir olanak sağlamayı düşünüyor mu? Ben Win7'yi bedava versinler demiyorum tabii ama en azından lisanslı Vista kullanıcıları için daha cazip bir Win7 fiyatı belirlenmeli

Microsoft
05-08-2009, 11:20   |  #2  
Microsoft
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Kullanıcıların yaşamını kolaylaştıracak daha birçok katma değer ile gelecek olan Windows 7, önceki işletim sistemlerine göre bu gelişmiş içeriğine rağmen fiyatlama açısından tam tersine hatta onlarla aynı düzeyden fiyatlarla müşterilerimize sunuluyor. Piyasaya çıkacak olan Windows 7 değişik sürümleriyle müşterilerimize cazip liste fiyatları üzerinden ulaşacak. Windows 7 Türkiye’de Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümleriyle tüketicilerle buluşacak.

Türkiye’de sadece full versiyonu satışa sunulacak olan Windows 7 sürümleri, ABD full versiyon satış fiyatlarından daha uygun fiyatlarla kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

Türkiye için açıklanan son kullanıcı liste fiyatları Windows 7 Home Basic için 123 ABD Doları; Windows 7 Home Premium için 145 ABD Doları; Windows 7 Professional için 236 ABD Doları ve Windows 7 Ultimate için ise 250 ABD Doları’dır.

Ayrıca 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren, Microsoft’un anlaşmalı iş ortakları aracılığıyla Windows Vista’nın Home Premium, Ultimate ve Business sürümlerinin yüklü olduğu yeni bilgisayar satın alan son kullanıcılar, ücretsiz olarak Windows 7 işletim sistemine de sahip olabilecekti