Merhabalar,
Vektron 400Mhz DDr 256Mb Ram arıyorum.Piyasada bulamadım bilgisi olan varmı?
Vektron Ram
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Vektron'u ilk defa duydum iyi birşey de olacağını sanmıyorum...Kingston,Twinmos,Corsair filan al bence..
Ya oda ne öyle hiç duymadım eğer biz duymadıysak sende alma oem midir nedir başın belaya girmesin sonra çok uğraşırsın twinmos kingston corsair dururken kalkıp gidip böyle markalarla uğraşmayın...Kolay gelsin
selam arkadaslar
arkadasim oncelikle (Vektron 400Mhz DDr 256Mb Ram)diye bir rem yok
2)vektron diye aradigin rem aslinda firma adi vektron italatci bir firmadir bu bilgiyi nerden aldiysan orayi tekrar iyice okumani isterim ve eger su verecegim like bir goz atarsan en altina bu link sahipleri ne denen mesi icin rem verilmis veren firmalara tesekkur ediyorlar ve anlatigim kadariylada Vektron firmasi TwinMOS rem larini ital ediyor asagiya bir goz gezdir ne soylemek istedigimi daha iyi anlayacaksin
kolaygelsin
vektron diye bir marka bende duymadşm, kane zaten söylemiş ithalatci firma diye
eger ram alacaksan normal fiyatlar icerisinde kingston ve twinmos
eger oc ciyen a data yada vitesta almalisin.
ben bi kere gördüm onlardan... pek iyi bişi deildi
bakmayın aslında kingstonda o kadar iyi degil, ama oemlerde karsilastirildiginda farklı duruyor.
Doğrusun jaina twinmos corsair diyorum kolay gelsin diye ekliyorum...
bende var vektron ram. vatan bilgisayardan oem olarak almıştım.(üzerinde vektron yazıyor.) almanızı hiç tavsiye etmem. bellek zamanlaması 2.5-4-4-8
onun yanında bi de twinmos var 2.5-3-3-8. hızlı bellek lerim var çalıştıramıyorum yaw