Vga çıkışı bozuk com1 den monitör bağlayabilirmiyi

Çaka Bey
05-02-2009, 19:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Merhaba Arkadaşlar;
Elimde phoenix bios d686 model bir anakart var. Ama bu anakartın VGA çıkışı bozuk (Resim-I). Ben görüntü çıkışını bu com1 den alabilirmiyim yada başka bir yol varmıdır?

Resim-I

Diyeceksiniz ki ekran kartı tak. Ama anakart üzerinde bir tek PCI slotu var (Resim-II). Ama bulunduğum şehirde(Kırklareli) bütün bilgisayarcıları dolşamama rağmen PCI slotlu ekran kartı bulamadım. Eğer elinde bu şekilde ekran kartı olan ve bana ulaştırabilecek olan varsa bana e-mail atsın. (e-mail:asi.1070s@gmail.com)

Resim-II

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDRİM........

Fatih_ARMAĞAN
05-02-2009, 19:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

Comportdan ekran  bağlama şansınız yok.

ya bozuk olan vga çıkışını tamir ettireceksiniz. yada pcı ekran kartı takıcaksınız.

agp slot da yok sanırım.

_cypher_
05-02-2009, 20:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj

agp 1.1 war galiba ona kart bulman imkansız gibi bişi + mevcut pci lar için ekran kartı bulursan onlardan alacagın performans agpden alacağından bile az olur sanırım hem bulamazsın da zaten bence anakartı değiştirme waktin gelmiş geçio bile

Çaka Bey
06-02-2009, 00:00   |  #4  
OP Taze Üye
7 mesaj

benim pc gayet iyi calışıyo ama ben evdeki eski parcalardan kuzenime bi pc toplayayım dedim. amaç parcalar değerlednsin. ayrıca yuksek performanslı bi şey istemiyorum sadece görüntü alabileyim yeter

Çaka Bey
06-02-2009, 09:54   |  #5  
OP Taze Üye
7 mesaj

anladım tesekkur ederim. dediğim gibi bulunduğum şehirde pci ekran kartı bulamadım ayrıca vga cıkısını da tamir etmiyorlar. oyuzden bende burada sorayım dedim