arkadslar benim pc hazır pc ve 300 vatlık dandik bir psusu var ve ben bu psuyu degiştirecem fakat herpsu olmazmış kasaya servisin cevabı bu özel psuları varmış anca o uyarmış fakat ben inanmadım çünkü kssa tibi atx yazıyo acaba kasa vida yerlerimi uymaz mesala şu uyarmı
sanki benm kasaya arkdan baktıgımda benim psu daha küçük duruyo acaba vida yerleri uymazmı
işte benim pcdeki psunun arkadan durusu sanki piyasakiler dahageniş iste kasanın psu vida yerleri (kasaya)
2 .olaarak arkadan ise
diger psuların piysadaki tabki
vida yerleri bu kasaya uyumlu olurmuu
PSU'nun kasaya sığması yeterli ,
Vida yerleri uymazsa kasaya yeni delik delersiniz
Ki sanmıyorum , vida yerlerinin uymayacağını çünkü standarttır .
Nasıl bütün ATX anakartlar , ATX kasalara uyuyor sorunsuz .
PSU'larda uyumludur , vida yerleri konusunda sorun olmaz büyük ihtimalle ...
VALLA BENİM BİLDİGİM KASALARDA PSULARDA STANDARTTIN HAZIR PC DEDİGİDE ONLAR FABRİKADA TOPLUYO
ARKADAŞIN DEDİGİ GİBİ OLMASADA YAPARLAAR
derttüccaarıbiraz daha acarmısızATX kasalara uyumlu bir PSU alırsanız %99 ihtimalle , vida yerleri uyar ...
uyar uyar merak etme sen, psu'lar standart boyutlarda üretilir zaten atx olarak.
http://img220.imagevenue.com/img.ph...22_557lo.JPG
süu linke bakın kasa bu taktıkları psuda o ayrıca servis niye uymaz derkiii
YA VAR BÖYLELERİ İSMİ LAZIM DEGİL BİKERESİNDE PC Mİ TEKNİK SERVİSE BIRAKTIM ADAMLAR ARKASINA BANT YAPIŞTIRIYORLAR AÇAMASSIN DİYE MECBUR GÖTÜRÜYOZ BİOSUN GNCELLENMESİ GEREKİYORDU AKŞAM ALMAYA GİTTİGİMDE YÜZÜME BAKABAKA ADAM BİOSU N ENTEGRESİNİ DEGİŞTİRDİGİNİ İDDA ETMİŞTİ