Merhaba Arkadaşlar,
Sizlerden çok acil yardım rica ediyorum
Elimde bir video var. Bu videonun altyazısını tamamladım .srt formatında herşey tamam.
Ancak altyazıları videoya gömerken arkasında fotoğraftaki gibi bir siyah şerit, kutu olsun istiyorum. Bunu nasıl ve hangi programla yapabilirim? Lütfen yardım edin Çok zor durumdayım...
Şimdiden teşekkürer hepinize...
Video Altyazı Sorunu Acil Yardım Lütfen
alt yazıyı "gömdüğün" programın adını yazar mısın? bakalım öyle bir özellik var mı?
eğer kullandığın bir program yoksa
resimdeki gibi sublittle Creator programı ile istediğin renkte yazı yazıya arka plan yapabilirsin...
Öncelikle ilgine teşekkür ederim çhip10line
Format Factory ve Total Video Converter programları ile denedim. Opaque Box diye birşey var Total Video Converter'da ama oda istediğim şey değil :(((
Öncelikle ilgine teşekkür ederim çhip10line
Format Factory ve Total Video Converter programları ile denedim. Opaque Box diye birşey var Total Video Converter'da ama oda istediğim şey değil :(((
çok teşekkürler kardeşim.. hemen deniyorum..
Evet yaptı istediğim şeyi. Altyazıyı arkasında şerit ile beraber vobsub yada sub olarak kaydedip gömdüm total video converter ile. ancak yazıların kalitesi düşük bu seferde. dağınık gibi duruyorlar :( yani piksellerine ayrılmış gibi. dijital kalitede değiller :( offff ne uğursuz işmiş yaaa.....
bende o tarz bir sorun çıkmadı hiç..onun için bir çözümüm yok.. ama şunu deneyebilirsin font olarak arial'i seçiyorum, outline seçeneğini de "0" sıfır olarak ayarlıyorum ben işe yarar mı denemek lazım.. çözünürlükle alakalı sorun yaşamadım hiç..
kardeşim hallettim.. allah razı olsun. beni nasıl bir dertten kurtardığını tahmin edemezsin. işin-gücün rast gitsin. sevgiler...
çhip10line kardeşim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama bir sorun var :( kullanacağım son 4 srt dosyası için program sürekli hata veriyor. mesela srt yi yüklüyorum fotoğraftaki gibi bir uyarı alıyorum hep. ne yaptıysam beceremedim
Altyazı dosyası başka programlarda hiç sorun çıkarmıyor. Zaman ayarları vs herşey tamam. Satır çok uzun geliyor olabilir diye bölüyorum yine yok :( Ne yapacağımı şaşırdım :(