arkadaşlar geçenlerde düğünde videoya çekim yaptık.bunu tek cd ye sığdıramadık.780 mb falan tutuyor.bu nasıl ikiye böler de cd ye aktarırız?
video bölmek
http://www.yeniprogram.gen.tr/in ... Video-Splitter.html buradan indirip kur arkadaşım bunu yapamadım dersen googleye video bölücü prog yaz oradan bir kaç tane daha indir hangisi kolayına geliyorsa onla yap kolay gelsin
yok ya ondan öyle bir özellik varmı ?
windows media player,total video converter nero gibi programlarda bu özellik yok galiba.aradım bulamadım da.verdiğin linktekini deniyeyim çok saol.
Virtual Dub kullanarak bölelirsiniz. Programı açın, videoyu seçin ve File'dan Save Segmented AVI...'yi seçin. Açılan pencerede en altta File segment size limit in MB (50-2048) yazan bölüme istediğiniz rakamı girin. Bu işlem DivX türü filmler için ideal. Olmazsa VCD Cutter isimli programı da öneriyorlar.
ram in düşükse camtasia 4 biraz karışık oldugunu düşünürsende
movie makerde video nasıl bolunuyo bıde anlatsan .cok guzl olcak
hayır ya neden bölüyorsun video'yu digital cam ile cekildiği icin video boyutu uzun olabilir Sizde ses ve goruntu kalitesi düşürerek işlemi tamamlayabilirsiniz. imtoo mpeg encoder.
saol gazı bu baya ısıme yarıycak:)
Video çok büyükse iki parçaya bölebilir ve hatta gereksiz içerikten kurtulabilirsiniz. İyi bir araç olan Joyoshare VidiKit (orijinal olarak Joyoshare Media Cutter), kayıpsız orijinal çıktı kalitesini ve yüksek kesim doğruluğunu garanti eden bir çözüm sunabilir!