arkadaşlar elimdeki videonun görüntü kalitesinde en az kayıpla hangi programla boyutunu küçülte bilirim (megabayt olarak) (videonun formatı avi)
şimdiden teşekür ederim
video boyutunu küçültme
Daha detaylı bilgi vermelisin.Videonun formatı ne ve sadece pc de mi izlenecek vs.Konu başlıklarınıda lütfen düzgün açın yardım yazarak sanmayın ki hemen cevap gelecek.
Phantom26Daha detaylı bilgi vermelisin.Videonun formatı ne ve sadece pc de mi izlenecek vs.Konu başlıklarınıda lütfen düzgün açın yardım yazarak sanmayın ki hemen cevap gelecek.videounun formatı avi facebook'a ekleyecem ama boyutu 100 mb dan büyük küçültmek istiyorum
Aşağıdaki linklerin herhangi bir tanesini indir.
Programı yükledikten sonra açılan pencereden önce input files yere basarak dönüştüreceğin video'yu seç. Daha sonra aşağıda bulunan costume size yazan yerden video'nun boyutunu istediğin değeri seç sağdaki add job ve start'a tıkladığın zaman kendisi otomatikman video'yu istediğin boyuta dönüştürecektir...
Target Quality'i seçip değeri belli edersen video kalitesini istediğin seviyeye düşürebilirsin...
FizikAşağıdaki linklerin herhangi bir tanesini indir.teşekürlerProgramı yükledikten sonra açılan pencereden önce input files yere basarak dönüştüreceğin video'yu seç. Daha sonra aşağıda bulunan costume size yazan yerden video'nun boyutunu istediğin değeri seç sağdaki add job ve start'a tıkladığın zaman kendisi otomatikman video'yu istediğin boyuta dönüştürecektir...
Target Quality'i seçip değeri belli edersen video kalitesini istediğin seviyeye düşürebilirsin...
@fizik bu program ile wmv dosyalarını da açabilirmiyiz. Diğer tür videoları açıyor. Bir tek wmv açmadı..