video card driveri

HPQ-User
03-03-2008, 00:05   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

halil sormuş:
ben  bilgisayarıma call of duty yükledim ama diyer oyunlarda oynadıgım halde olmayan bişi oluo çöezemedim ing oldugu için size yazıyorum belki siz cevabını %100 biliyorsunuzdur die düşündümm bakın cald4 actıgım zaman bir sorun olrak şu yazı cıkıo ilk ayzan şu ( ıt appears that call of duty4: modern warfare did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode? ( bu yazının hemen altında) this is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
ilk olrak böle bi soru soruo EVET dedigimde ise tam başlıo oyun ama bi eror verio onuda ayzayım
Eror during initialization:
video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled ) lütfen yardımcı olursanız cokminnetar kalırım

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
hard disc= samsung 80 GB
ram=1GB+512MB
ekran kartım= 256 lık nvidia geforce fx 5500
işlemcim= p4 2.66

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Banned
03-03-2008, 00:44   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

kısacası oyunu oynayabilmeniz için oyun ayarlarını minumuma ayarlıyor fakat buna rağmen ekran kartının yetersiz geldiği için oyunu kapatıyor.Siz  direk oyuna  başlamdan önce oyundan ayarlara girip ekran ayarlarını manuel minumum ayarlara getirin özellikle çözünürlük 800*600 olsun. Bir ihtimal belki çalıştırabilirsiniz.'007 yılının en iyi iki  grafiklere sahip  oyunundan biri olan bu oyuna kartınızın yetersiz gelmesi oldukça doğal