ne yapacağım lütfen yardımcı ol baran_10100
Vİdeo dosyaları yürütme sorunu
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
274 mesaj
baran101010kardeş bence kaldır ozaman sürücüyü en baştanahah
cek fısı kurtul
Yeni Üye
49 mesaj
1-)sürücüyü nasıl kaldıracağım?
2-)en yenisini nerden yükleyeceğim?
Yeni Üye
49 mesaj
birader orda mısın
????????????????
Yıllanmış Üye
274 mesaj
ya sen anlamıcan buradan ben anladım ama sımdı bılgısayarın fısını cek ve en yakın bılgısayarcıya git ve benı ımmortal hacker yolladı de sonra hdd fılımlerı acamıyorum bana yardım edın lutfen de eger etmezlerse baska bılgısayarcıya gıt ara bılader bak benım yasım 15 bı sorun oldumu ılk bılgısayarcıya gıderım kendı basına kesınlıkle cozmeye kalkma bende sana nasihat bu kadar daha bu konu yazmacagım
Yıllanmış Üye
274 mesaj
baran101010basit bi sorun bilgisayarcıya gitmeye değmez ama ekran kartında donanom arızası olmuş olabilir ama ufak bisenın benım ıcın xx kısıler ıcın ole ama bu adam ıcın farklı![]()
Yeni Üye
49 mesaj
ozan1213ya sen anlamıcan buradan ben anladım ama sımdı bılgısayarın fısını cek ve en yakın bılgısayarcıya git ve benı ımmortal hacker yolladı de sonra hdd fılımlerı acamıyorum bana yardım edın lutfen de eger etmezlerse baska bılgısayarcıya gıt ara bılader bak benım yasım 15 bı sorun oldumu ılk bılgısayarcıya gıderım kendı basına kesınlıkle cozmeye kalkma bende sana nasihat bu kadar daha bu konu yazmacagımbilgisayarcı bilmediğini bana soruyor, ayrıca
İSTERSEN YAZ adama bak.
Yıllanmış Üye
274 mesaj
efsaneman_9100bilgisayarcı bilmediğini bana soruyor, ayrıca1- bilgisayarcı bilmediğini bana soruyor
İSTERSEN YAZ adama bak.bole bısey varsa kesınlıkle o adamdan bılgısayarcı olmazkı yanı bole basıt bırseyı nasıl bılmezkı
ama bosver fılım ızleme sende
- 1
- 2