bilgisayarımda oynatmak için video klipler indiriyorum sizce hangi formata indirmeliyim flw,avi,hd,vesayre
soru iki flw video formatlı video indirdiğimde indirdiğim video internete bağlımıdır bağlı olarakmı seyrediliyor
bilgi lazım.
video formatları bilgi
FLV formatında indirilmiş videoların izlenebilmesi için internet bağlantısına ihtiyaç yoktur.Diğer sorunuza gelecek olursak ben internetten inidrdiğim videoları genelde FLV formatında indiriyorum.FLV formatındaki dosyalar az yer kapladığından hem upload hem de download yapıldığında zamandan tasarruf yapılır.Bu sebepten dolayı genelde de internetteki videolar bu formattadır.
Bir film için HD formatı tabii ki daha iyidir.Film izlemenin zevkine varırsınız ancak video klipler için AVİ ya da FLV formatı daha uygun olur...AVİ formatındaki dosyalar da aslında gereğinden fazla büyüktür.FLV idealdir ama onun da kalitesi azdır.Artık karar sana kalmış...
ben de flv tavsiye ederim zaman tasarrufu açısından. Ayrıca tüm video formatlarını birbirine ve mp3 ve waw formatına çevirebilen kullanışlı bir program var free 3gp video converter adında. Böylece hem pc niz hem de telefonunuz için videoları birbirne ve mp3 e çevirebilirsiniz. Şurdan indirip deneyebilirsiniz:: program bedava ve boyutu küçük.
Flv tarzi vidyolar Daily, youtube yada bazi online flim veren sitelerin formati hangi formatda indirirsen indir onlarin kalitesi ayni kalir.
HD degil HQ vidyo yayini yapan sitelerden sonradan bakmak icin Flv olarak degilde HQ yada mp4 olanlarini indirirsen onlar daha kaliteli olucaktir
Söyledigim sadece Youtube tarzi siteler icin.
FLV internetle alakası yok oynatım şekli yanlış hatırlamıyorsam QuickTime ile oluyordu.
K-Lite pach kur her haltı acıyor :)