herkese mrb;
arkadaşlar bana basit bir video hazırlama programı önerebilirmisniz acaba?
teşekküü ederim..
herkese mrb;
arkadaşlar bana basit bir video hazırlama programı önerebilirmisniz acaba?
teşekküü ederim..
Arkadaşım çok tşk ederim ama bunlar sadece video formatlarını çevirmiyo mu? yani sıfırdan video oluşturabilirmiyim bu programlarla?
sıfırdan vıdeo derken elındekı goruntulerı bırleştırmktenmı bahsedıyorsun. Bunun ıcın Neroyu bıle kullanabılırsın. Nero7 Premıum bu iş için biçilmiş kaftan.
Ama yok ben sıfırdqan model yapıp oynatıcam dersen o başka.ç
Eğer yeni yeni başlayacaksan ben ce Bilgisayarında bulunan movie maker programını tavsiye ederim,program bi çok kişi için basit gelebilir fakat doğru efekler ve uygun resimler kullanılarak yada video. profesyonel çalışmalar elde edebilirsin istersen farklı alternatiflerde sunabiliriz
ya ben movie maker kullanabiliyorum zaten.Sadece daha fazla efekt ekleyebileceğim basitçe bir video hazırlama programı istiyorum arkadaşlar?Bana başka ne önerebilirsiniz acaba?
tşk ederim
1-Proshow gold,
2-Ulead Video Studio 10 (videolar arası değişik format çevirici converter, resimlerle vcd formatlarında video yapabilme imkanı.. bunun türkçe yamasıda bulunuyo )
3- Microsoft Photo Story
şimdilik bu üç alternatifi verebilirim ama video ile ilgili yapmak istediklerini bilirsek programı bulmak daha kolay olacaktır. yani resimlerden video yapmak mı ? video editlemekmi ( kes,ekle ,yapıştır gibi ) ,yoksa video formatları arasında geçiş yapmakmı ( converter. ) eğer genel olrak değilde bu tarz işin birazdaha içine yoğunlaşırsan kendi istediğin bölümle ilgili daha kaliteli programlar bulabilirsin çünkü bi konu üzerine yoğunlaşmış programlar daha sağlamdır ( kalite bakımından ) bence
kardeş çok ama çok sağolasın, ben sadece basit anlamda resimlerden video hazırlayacağım ve resimlere güzel efekteler vermek istiyorum hepsi bu;
hepinize vakit ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..
saygılar..
bu programların türkçe olanı varmıdır
cem123kardeş çok ama çok sağolasın, ben sadece basit anlamda resimlerden video hazırlayacağım ve resimlere güzel efekteler vermek istiyorum hepsi bu;rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu ..hepinize vakit ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..
saygılar..
sadece resimlerden yapacaksan proshow gold güzel şu an bende kullanıyorum çok hoş efektleri var..
x-ultrabu programların türkçe olanı varmıdıtürkçe yapım olmayan programlarında türkçe yamaları olabiliyor ( yama kullanımı: ya program kurduktan sonra kurulan küçük bir programcık kuruyosunuz yada kopyala yapıştırla yapılabileck dosyalar )
Türkçe yama sitelerine bakabilirsin bunun için yada türkçe dil seçeneği içeren programlara bakabilirsin.TxT 'nin tavsiyesi programların orjinal hallerini öğrenmektir.yani ing öğrenirseniz gelişmiş versiyonlarında hem sıkıntı çekmezsiniz. hemde kullandığınız programların benzeri programlar da da rahat kullanabilirsiniz. Tercih sizin
Son Düzenleme: TxT ~ 16 Ağustos 2007 21:35
bencede proshow gold bu iş için on numara üstelik çok yüksek çözünürlüklü videoda hazırlayabiliyorsun ben fototoğrafçıyım müşterilere slaytları proshow gold ile yapıyorum bence senin için eniyisi bir mesaj yollarsan sana hem anlatırım hemde crackli dosyasını yollarım basitdir
vlla adobe premier var ama o kadar basit deil ama çok geniş yelpazeli bi program ilk başta hç bişi yapamassın ama internette anlatan bi sürü site var
Evet hemde ulasabileceing yerede
Movide Markerla istegin vıdeo yap :)
oke
selamlar, bu proshow ile tv de gördüğümüz bant reklamları oluşturmak mümkün mü?
www.kisafilmci.com dan adobe premium derslerini izle ve bu programı yükle.
Selam Cem.. Sony vegas pro8 ide bir den bakalım beğenecek misin ? pratik kullanımı kolay ve profesyonele yakın...
arkadaşlar ben cok basit bir animasyon film yapmak istiyorum. yani kendi kafamı alıp filmde animasyon yaptıgım kişiye yapıştırıcam ve video yapıcam. bir nevi koca kafalar. gerçi onunki gibi ayrıntılı olmayacak cok basit yani.. lutfen yardımcı olun bi program soyleyin
power director 8 var ama prof işidir biraz bide türkçe yamasınıda bulabilirsin netten istersen youtube tan yapılmış çalışmalarına bir bak ...
yorumlarınız için çok teşekkür ederim