Arkadaşlar youtubeden değil herhangi bir siteden video indirmek istiyorum bunu yapacak bir program var mı bildiginiz uzuntısı flv olsada olur ceviricim var zaten teşekkürler
Video İndirici
orbit indirme arcınında video indirmek için aracı var onuda kullanabilirsiniz
mozilla kullanıyosan video download helper eklentisi var
1. arkadasım ben youtube google felan onların dısında dedim 3. arkadasım tşk ben mozillaya karsıyım 4. arkadasım sende saol ıdm paralı ama günü doldu 2.arkadasa tşk aklıma gelmemisti sayende hatırladım
Real player in son sürümlerini bul her şeyi indirir.Ayrıca oynatmak içinde kullanırsın tesadüfen keşfettiğim bir özellik.vede sorunsuz indirdiği gibi otomatik devreye giriyor.üstelik linkleri filan kendisi alıyor...
aytmatowReal player in son sürümlerini bul her şeyi indirir.Ayrıca oynatmak içinde kullanırsın tesadüfen keşfettiğim bir özellik.vede sorunsuz indirdiği gibi otomatik devreye giriyor.üstelik linkleri filan kendisi alıyor...kesinlikle katılıyorum realplayer 11 indir kur tüm videoların sağ üst köşesinde dowlan işareti çıkıyo oradan indir flv formatında indiriyo ama flv converter diye bi program var onunla istediğine formata çevirevilirsin
real player kısıtlı olmayan sürümünü nerden bulabiliriz ?
Zamaninin populer programi ve populer codecsi real spy ve reklamle milleti tahrik ede ede kendini bitirdi son versiyonlari 11 sonrasi evet video indirir ama sistemede silinse bile geri gelen bir ton reklam ve pislik aracida birakir.