Video izlerken görüntü birden ...

HPQ-User
27-03-2011, 15:11   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gokhan sormuş:
Merhaba, ben video izlerken (genelde video izlerken) sistem birden gidiyor, ekranda birden yukarıdan aşağıya doğru çizgiler oluşuyor(tek renk ve çubuk kalınlığıda) yada bütün ekran tam bir renk oluyor (sadece yeşil gibi), ve "ııııııııı" gibi yarıda kalan ve takılan ses çıkıyor yani videoda görüntü birden bozulur ve takılınca çıkan ses gibi. yani windows ekranı bile gidiyor ama ses ve görüntü yukarıda belirttiğim gibi kalıyor bilgisayarı yeniden başlatıyorum, normale dönüyor, ama bir iki kere aralıklarla tekrarlıyor ve sonra bir daha yapmıyor, yani anlamıyorum format atıp yeniden kurunca ilk bir iki hafta yapıyor sonra yok, sürücüleri güncelliyorum (Ekran kartı ve ses kartı) yinede yapıyor. Yani bütün bunlar ilk kurduğum 1 yada 2 hafta içinde oluyor sonra yok, birde ses sorunum var sık sık kulaklığın bir tarafına az diğer tarafına çok yada normal ses geliyor, sonra bu seslerin yerleri değişiyor, sonra normale dönüyor, sürücü güncelledim yine, ama şaşırtıcı olan bazen uzun süre sorunu yapmıyor oluşu. acaba soğuktanmı yoksa elektirk sobasından mı bilmiyorum ama soba belirli bi süre yanınca sesteki anormallik ortadan kalkıyor.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Win 7 64 bit Home premium
i7 2,80 ghz intel işlemci
6 gb ddr3 Ram
Msi h55 çipsetli anakart
1 tb harddisk
ati 5750 1 gb ekran kartı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.5.30729)