Video: Prince of Persia 2008

tugberk_91
23-07-2008, 00:12   |  #1  
tugberk_91 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
516 mesaj

Zamanın başlangıcından beri efsaneler karanlıkla ışığın arasındaki büyük bir savaştan bahseder. Şeytani güçlere sahip olan Ahriman, hayat ağacından kurtulmuş ve kötülüklerini dünyaya yaymaya hazırlanmaktadır. Karanlık git gide büyüyerek yayılmaktadır. Ama ansızın isimsiz bir savaşçı çıkagelir. Krallığı kurtarmak ve ışığı tekrar hakim kılabilmek için ölümcül bir yabancıyla birlikte hareket edecektir. İki kahraman, bulmacaları çözmeye çalışıp tuzaklar ve tehlikelerle dolu maceralarında ilerler...

Milyonlarca oyun tutkununu senelerdir kendine bağlayan Prince of Persia serisinin son bölümü çok yakında çıkıyor. Xbox 360, PlayStation 3, ve PC için üretilecek action-adventure tarzındaki oyunun Nintendo DS için de özel bir sürümü bulunacak. 2007 yılında oyun dünyasına damgasını vuran Assassin's Creed ile aynı oyun motorunu kullanacak olan Prince of Persia, son bölümüyle oyunseverlere üst düzey görselliği sunmayı vadediyor.

Tanıtım videolarını da yayınlayan Ubisoft, uzunca bir süredir geliştirilen oyunun "2008 tatilinde", yani çok kısa bir süre içerisinde raflarda yerini alacağını da duyurdu.

www.princeofpersiagame.com

supercocuk
23-07-2008, 00:41   |  #2  
supercocuk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
550 mesaj

Hayatımın oyunu.Sırf bu oyun için pc yenilemeye hazırım :D

hiko91
23-07-2008, 00:46   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

guzel bıseye benzıyo

diablo1986
23-07-2008, 11:43   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

gecen gun youtube de bi video izledim valla PoP mı dıye bidaha izledim ama adam baya degişmiş ve daha cok action olmuş havada kızla donuyolar fln...... izlerken bıle basım dondu oynarken nee yapıcam bende bılmıyo :D  tek ıstegım kontrollerı kolay olsun yeter