slm arkadaşlar bir videonun arka fonunu değiştirmek istiyorum bunu yapabileceğim bir program varmı. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Video Tasarlama Programı Arıyorum!!
ulead premiere veya final cut pro yu tavsiye ederim.Sadece arka fon özelliği mi istiyorsun bilmiyorum ama bu programlar piyasadaki en iyi video programları
Adobe Primer de çok başarılı..
evet sony vegası söylemeyi unuttum diğer 2siyle birlikte.Karma kullanabilirsin hepsinin özelliklerinden ortak faydalanabilirsin.Misal vegasta yaptığın videoya vegasta olmayan efektleri final cutta yapabilirsin.Final cut daha bi profesyönel işi ama vegasla yada premiereyle başla.Ama 3ünün(dediğim gibi vegası demeyi unutmuşum)bir araya getirdiği başarılı bi çalışmayı diğer programlarda daha güzel uygulayamazsın;)
yok tam diil benim işim grafik.Grafik bölümüne hazırlanıyorum eğer bitirirde planladığım reklam şirketini kurabilirsem video konusuna hakim olmam gerektiğinden onuda yalayıp yutmam gerekicek.Fazla videoyla işim olmuyor ama vegasta bi kaç kısa metraj filmler hazırladım ve hayran kalınacak bir program.Ama stüdyo ortamları için en meşhur program final cut pro.Onuda bulmak kolay diil ne yazıkki
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR
CHECHEN04 DEMİŞSİN PROGRAMI BULMAK ZOR DİYE AMA ŞU ANA KADAR İNDİREMEDİĞİM BİR PROGRAM YOK
TEŞEKKÜRLER
Valla kardeş öyle iddalıysan ve Final Cut Pronun PC (MAC diil PC) versiyonunu bulupta paylaşırsan şükranlarımı sunarım.Büyük bi program arşivim var bende bu konuda iddalıyım ama her yerde Final Cut pro nun MAC versiyonu var bi yerden pc buldum 7part indirdim oda bozuk çıktı:D
boşver canavar gibi sistemi program olsun pcyi kasmaya değer bi program ama piyasada yok pc versiyonu.Bende var bi tane bozuk rar dosyalarını onarmaya çalışıyorum.Eğer çalışırsa burdada yayınlarım
tamam kardes ayıp ettin şimdi ankarada bir yarısmam var finali oynuyorum yani son kozum mail adresim serdal4557@hotmail.com
buna mail.atarsan sana bu ayın 17 sinde ulaştırırım.