Arkadaşlar Şu Aşağı Linkdeki Adam Bu Videodaki Giriş Yazılarını Nasıl Yapmış Hangi Programı Kullanmış Nolur Bi Yardım Tam 4 Aydır Bunu Araştırıyorum Hala Bulamadım .. :( Adam O Yazıları Nasıl Yapmış .. ?? :(
Videodaki giriş yazıları
Galiba yazıları photoshopla yazmış.Ama gelme gitme efektlerini neyle yapmış bende bilmiyorum
o kadar video efekti yapmıs. bunlar oyle basit programlarla olacak iş değil arkadaşım.
örnek olacaksa Adobe Premier filan kullanılmış olabilir. tabi çoğu film tek bir program ile yapılmaz, bir çok program kullanılarak yapılır. sahneye özel programlar kullanılabiliyor bazı filmlerde
yhah! movie maker de cok kolay yapııyor. cok basit bi olay yaw :D
Yukarıdaki bazı arkadaşlar movie maker önermişler her pc de olan ..
Ama benim size tavsiyem (proshow gold) çok süper bir program movie maker gibi çok geliştirilmiş bir program ve türkçe yamalarınıda bulabileceğiniz en güzel bir slayt programı demo sürümlerinde ekranda reklam yazısı çıkıyor yoksa full sürümü edinmelisiniz araştırın lütfen kolay gelsin..
Memories on tv isimli bir program var, onunla yapabilirsiniz istediğiniz şeyleri. Program çok kullanıcı dostu ve profesyonel. Programı 30 dakika kurcalarsanız herşeyini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Kolaygelsin
Bu tarz efektli yazıları Adobe Flash ta yaparsın.Cam kırlması gibi efekt yapmak istiyorsan da Actionscript bilmen gerekiyor dostum..