Videolarda çalan müzikleri,nasıl videolardan ayırabiliriz?Bunun için hangi program gereklidir.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Videodaki müziği ayırma programı...
xmedia die var chip.com.tr önerisi idi
tüm formatlar var istediğini istediğine çevirio format olarak ayrıca formatı bilmiosan seçion psp i pod 5800 n70 v.s. ayarlıo program ;)
Youtube Videolarını İndirmek
Ben youtubedaki videolardan birkaçını indirmek istiyorum.Bunu yapabilmek için araştırdım ve Video downloader 2.00,Free Youtube Download programlarını denedim.Video downloaderda 2 link denedim (linklerin doğru yazımından eminim) her ikisinde de hata verdi.Free Youtube Download programı ise açılırken sınıf tanımlanmamış diye uyarı verdi ve tekrar kurmama rağmen düzelmedi.
Başka nasıl youtubedaki videoları download edebilirim?Ben bir süre önce bir internet sitesini kullanıyordum,fakat adresini unuttum.Hiç programa gerek kalmıyordu.Direk siteden linki yazınca indirebiliyorduk.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Youtube Videolarını İndirmekİnternet Download Manager kullanırsan onun aracılığı ile indirebilirsin
Ben youtubedaki videolardan birkaçını indirmek istiyorum.Bunu yapabilmek için araştırdım ve Video downloader 2.00,Free Youtube Download programlarını denedim.Video downloaderda 2 link denedim (linklerin doğru yazımından eminim) her ikisinde de hata verdi.Free Youtube Download programı ise açılırken sınıf tanımlanmamış diye uyarı verdi ve tekrar kurmama rağmen düzelmedi.Başka nasıl youtubedaki videoları download edebilirim?Ben bir süre önce bir internet sitesini kullanıyordum,fakat adresini unuttum.Hiç programa gerek kalmıyordu.Direk siteden linki yazınca indirebiliyorduk.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son Düzenleme: Blue Life ~ 16 Haziran 2010 09:12
Youtube Videolarını İndirmekSave2pc yi oneririm Link yazıyosun ve Avi olarak kaydediyo YAni Media player ile acabilirsin
Ben youtubedaki videolardan birkaçını indirmek istiyorum.Bunu yapabilmek için araştırdım ve Video downloader 2.00,Free Youtube Download programlarını denedim.Video downloaderda 2 link denedim (linklerin doğru yazımından eminim) her ikisinde de hata verdi.Free Youtube Download programı ise açılırken sınıf tanımlanmamış diye uyarı verdi ve tekrar kurmama rağmen düzelmedi.Başka nasıl youtubedaki videoları download edebilirim?Ben bir süre önce bir internet sitesini kullanıyordum,fakat adresini unuttum.Hiç programa gerek kalmıyordu.Direk siteden linki yazınca indirebiliyorduk.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
google a online video converter yaz gelen sitelere bi bak istediginii bulacagından eminim ;)
Öncelikle videodan müziği ayırmana gerek yok yapman gereken tek şey çeşitli converter programları aracığıyla video yu mp3 formatına dönüştürmektir.
Program önerim ise Xilisoft Video Converter Ultimate 6. cok kaliteli bir programdır kuran asla pişman olmaz.
total video converter ve allok 3gp video converter ile yapabilirsiniz
Bütün video ve ses dosyalarınızı 3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD... formatlarına kolayca ve en hızlı biçimde çevirin. Total Video Converter video format dönüştürme konusunda size tam bir çözüm sağlıyor. Birçok video ve ses formatını desteklerken onları en popüler video formatlarına çevirmenize yardımcı oluyor. Çok güçlü ve kolay kullanım özellikleri sunan bu medya dönüştürme motoru ile çok hızlı ve pratik dönüştürme işlemleri yapabilirsiniz.
Total Video Converter Özellikleri:
- Bütün video dosyalarını ses dosyalarına çevirebilir
- Otomatik FLV dosyası indirme aracı ile dosya indirebilir
- Video ve Ses senkronizasyonu için yeni method'ları deneyebilirsiniz
Download
Serial
0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801