merhaba arkadaşlar videodan kare kare resim alma programı arıyorum prt screenle olmuyor bn isityorum kendı bana kare kare ayrsın yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
Videodan Resim Alma
Bunu kullandığın herhangi bir video oynatıcı zaten yapıyordur ama frame extract konusunda en iyi olan program light alloy dur adını daha önceden duyduysan ticari bir program olduğunu biliyorsundur tabi iyi haber program bir süre önce open source oldu
http://www.light-alloy.ru/ (sitenin ve programın native dili rusca ama panik yok ingilizce desteğide mevcut)
programı kurup ayarlarını kendine göre yaptıktan sonra frame almak istediğin videoyu açıp dropdown menüden video>save screenshot yaptığında o an üzerinde durduğun kareyi kaydeder programın ayarlarından video>screenshot sekmesinde kayıt formatını ve kayıt dizininide değiştirebilirsin, ayrıca save screenshot to clipboard komutu ekran görüntüsünü arabelleğe alır ve herhangi bir grafik editörüne yapıştırabilirsin, save file with collection of thumbnails seçeneği tek dosyada video önizleme kataloğu oluşturur, save full size screenshots from movie ise izlediğin videonun bütün karelerini kaydeder tabi bu komutun filmin frame rate değerine göre çok sayıda dosya üreceteğini unutma, bu 25 fps bir videonun her saniye için 25 kare resim üreteceği demek oluyor.