Madia playerden video oynatırken prınt screen ile paintte alamıyorum simsiyah bir görüntü çıkıyor..normal bir fotoda bunu yapabiliyorum yada görüntüde fakat video oynarken bunu alıp kopyalıyorum kaydettiğimde görüntü simsiyah!! nasıl resim çekebilirim videodan codektn olabilirmi yada farklı görüşü ve bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
Videodan RESİM ÇEKME
Kodekle alakası olacağını sanmıyorum bildiğim kadarıyla mediaplayerden alınamıyor.Bunun için birçok oynatıcı var onlardan kurup film veya videodan görüntü alınabilir örneğin vlc player gibi.
windows movie maker le aç film dosyasını. parçalara böler videoyu.birine tıkla. yanda oynatıcı var.oynatıcının tuşlarında foto makinesi işareti var ona tıkla resim çeker.
yardım istiyosan msn mi ekle:
barbarmutant@hotmail.com
movie makerle desteklşenen bir dosya değil uyarısı geliyor film dosyası değil düğün videosu..koleksiyonlardan da almadı..daha farklı ne yapabilirim.teşekkür ederim.
teekkür ederim deneyeceğim.inşallah olur.
just01teekkür ederim deneyeceğim.inşallah olur.Olur olur sadece programı yükledikten sonra ayarlar bölümünden açmasını istediğin dosyaları işaretle hangi formatları açmasını istiyorsan işaretle hatta türkçe yamasına bile googleden ulaşabilirsin.
nasıl çekeceğim fotoğrafı açtı şükür videoyu
Orda fotograf makinasına benzeyen işaret var ona basarak fotograf çekebilirsin.
çok güzel bir program çok saolun çok şe yaradı tekrar tekrar teşekkür ediyorum..hem size hem chip foruma.teşekkürler.saygılar