Bilgisayarımdan çok önemli videolarım ve resimlerim silindi.Geri getirmek için sistem geri yükleme yaptım olmadı. Daha sonra korkudan tekrar bir daha yaptım. Lütfen Yardımcı olun o resimler ve videolar çok önemli LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN Son bir günüm kaldı lütfen cevabınızı bekliyorum.
videolarım ve resimlerim silindi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 22 Ocak 2009 20:54
OP Taze Üye
2 mesaj
söylediğinizi yaptım ama geri gelmedi.acaba sistem geri yükleme yaptığım dan dolayımı gelmediiyardımlarınız için çok teşekkür ederim
Taze Üye
11 mesaj
kardeş korkma hiç bişey olmaz bak bu senin resimlerin sabit diskin içinde fakat işte onu bulmak için bazı programlar var bunları indir kur misal format recvery bunu kur bulursun korkma bende ilk bilgisayrımı aldığım vakit öle olmuştu
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
Taze Üye
1 mesaj
yaklasık 20 gun once masaüstüne digital kameradan fotolarımı yeniklasor acıp attım.picasada falan resmlerimi düzelttim.zatenbilgisayaımda virus oldugundan süphelenıyordum.pcyi kapadım bir suresonra yine actım.resimlerin gittiğini gördüm.bazı verıkurtarmaprogramları ındırdım ınternetten.bazıları resimlerimin birkacını bulduama kurtaramdım.ne yapmam lazım