arkadaşlar internette video izlerken müzik dinlerken... tekrar dolmaması için ne yapılabilir?? yAni pc yi açıp kapayınca da internette aynı video girince tekrar dolmaması için ne yapılabilir? program var mı?
anlaşılır sanırım...
Teşekkürler.....
arkadaşlar internette video izlerken müzik dinlerken... tekrar dolmaması için ne yapılabilir?? yAni pc yi açıp kapayınca da internette aynı video girince tekrar dolmaması için ne yapılabilir? program var mı?
anlaşılır sanırım...
Teşekkürler.....
pek anlaşılır değil, anlamadığım içinde sana yardımcı olamıyorum şu an.biraz daha ayrıntılara girmelisin.
Bu tür dosyalar Temp klasorüne kaydedilir, işi bitince genelde silinir.Gizli dosyaları görünür hale getirip kullanıcı hesabınız- local setting- Aplicasyon Data, Temp dosyasının içerisinnde bulabilirsiniz.Yalnız media playeri kapatmadan oradan bulup kopyalamalısınız, aksi halde kapatınca silinecektir.
kyliepek anlaşılır değil, anlamadığım içinde sana yardımcı olamıyorum şu an.biraz daha ayrıntılara girmelisin.mesela ben youtube dan video izledim o videoların tekrar girdiğimde yüklenmemesi için (kota açısından) ne yapılabilir