Herkese Merhabalar..
Bilgisayar ile ilgili bilgi içeren videolu ve resimli anlatım hazırlamak istiyorum..
# Hangi Programları Kullanmalıyım ?
camtasia ile iligli türkçe yama yoktu dimi ? ( bide kısa eğitim var mı )Eğitimlik bir tarafı yok aslında , ekran görüntüsünü video şeklinde alıyorsunuz.Başlat durdur.Maximum kırpma vs olur onda da zorlanmazsınız.Aslında bu zımbırtı windows 10 a kendiliğinden var :) camtasia değil video çekme aracı.
Eğitimlik bir tarafı yok aslında , ekran görüntüsünü video şeklinde alıyorsunuz.Başlat durdur.Maximum kırpma vs olur onda da zorlanmazsınız.hım . anladım tamamAslında bu zımbırtı windows 10 a kendiliğinden var :) camtasia değil video çekme aracı.
peki resim için lazım bide onu nasıl yapalım ?
hım . anladım tamamResim hazırlamak derken nasıl ? Mesela efektler vs uğraşacaksınız tabiki photoshop , ama mesela bir arka fon bulucaksınız üzerine başka bir resim koyucaksınız vs gölge vs vericeksiniz ozaman Coreldraw ı tek geçerim.peki resim için lazım bide onu nasıl yapalım ?
Ilusturator de bir seçenek tabi ki :) Bu programları kullanmayı öğrenmeniz vakit alacaktır ama yani bir coreli kullanmak sıfırdan başlamak kolay olmaz.Ancak ikisinde de drag&drop mantığı olduğundan basit işler ortaya çıkartabilirsiniz kısa vadede.
şu konuda ben böyle bir program kullandım alttaki seçeneklerin olduğu menü gizlenebiliyor aslında fakat ben gerek duymamıştım
https://www.chip.com.tr/forum/wi ... driver_t328657.html
programın ismi ashampoo snap 9
ücretsiz olan versiyonlarıda var resim olsun video olsun her birisini kapsıyor
Resim hazırlamak derken nasıl ? Mesela efektler vs uğraşacaksınız tabiki photoshop , ama mesela bir arka fon bulucaksınız üzerine başka bir resim koyucaksınız vs gölge vs vericeksiniz ozaman Coreldraw ı tek geçerim.kısa sürede çok bilgi edinemem adobe ürünleri ile ilgili ama zamanla olabilir tabiki.Ilusturator de bir seçenek tabi ki :) Bu programları kullanmayı öğrenmeniz vakit alacaktır ama yani bir coreli kullanmak sıfırdan başlamak kolay olmaz.Ancak ikisinde de drag&drop mantığı olduğundan basit işler ortaya çıkartabilirsiniz kısa vadede.
adobe ürünlerini kavrayana kadar hangisi kullanmalıyım sizce ?
şu konuda ben böyle bir program kullandım alttaki seçeneklerin olduğu menü gizlenebiliyor aslında fakat ben gerek duymamıştımAshampoo snap güzel bişeye benziyor. :)https://www.chip.com.tr/forum/wi ... driver_t328657.html
programın ismi ashampoo snap 9
ücretsiz olan versiyonlarıda var resim olsun video olsun her birisini kapsıyor
başka ne önerirsiniz ?