ViGlance Yükledim Bilgisayarım Açılmıyor

zeki.kabadayi
16-02-2010, 16:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

İşletim Sistemi: Windows Vista Home Basic
Sistem Özellikleri:
İntel Core2Duo 2.00 Ghz
3 Gb Ram
250 Gb Harddisk
256 Mb Nvidia Ekran Kartı

Sorunum:
XP ve Vista'ya Win7 takviyesi başlığı altında sunulan ViGlance isimli programı laptopuma yükledim ve yeniden başlattım normal bir şekilde kapanıp açıldı parola girme ekranı geldi parolayı gidrim ve aynen şu hatayı verdi
"explorer.exe - giriş noktası bulunamadı
IsCompositionActive yordam giriş noktası, UxTheme.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." 
Tamam'ı tıklatıp geçtikten hemen sonra
"Windows gezgini çalışmayı durdurdu
Windows hizmetleri için Ana Bilgisayar işlemi çalışmayı durdurdu ve kapatıldı."
Aynen bu hataları verdi ve şu anda ekran kapkaranlık öylece duruyor.
Hem şahsım için hem de iş için kullanıyorum dolayısıyla işimle ilgili dosyalarda mevcut bu dosyaları kaybetme korkusuyla programı yayınlayan arkadaşlara ister istemez biraz sitem ettim onlarda denediklerini ve çalıştığını söylediler. Şimdi ben sadece bilgisayarımı çalıştırmak istiyorum açıkçası tema umrumda bile değil :) yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

mustafa2116
17-02-2010, 02:38   |  #2  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

1-- güvenli, mod

bilgisayarını güvenli modda açmayı deneyerek tekrardan yüklnmesini sağla.

2--
hata verdiğinde ctrl-alt-delete ye basarak görev yöneticisinden dosya>yeniş görev>> sekmesine explorer.exe diyin.
sistem ctrl alt deleti açarsa dosyalarınızı diğer bir diske yerleştirerekte format atıp kurtulabilirsiniz.

3--- açılış cd si

internette bulmah ihtimalin biraz az ama ben yineden önereyiim. cd açılışlı işletim sistemleri mevcut. bu şekildede disklere ulaşabilirsin. bende mini xp var ancak driver kıtlığı nedeniyle bir çok  bilgisayarda mausu yada klavyeyi çalıştıramıyor. internnete goto yadsa soto adaında bir cd açılışlı işletim sistemi vardı onu indir daha ii olur. ( ingilizce)