Muhtemelen bir virüs bulaştı hemen hemen hiç bir programı
kullanımıyorum masa üstündeki önemli dosyalarımı kurtarmak için ne yapabilirim kopyala yapıştır yapmıyor hiç bir şekilde o yüzden D'ye atamıyorum nero ile yazdıramıyorum nero çalışmıyor neroyu tekrar kurdum yine olmadı ms config'de çalışmıyor ama internet bağlantım var hiç böyle bir şey olmamıştı acil yardımlarınızı bekliyorum...
vindows çökmek üzere yardım
Merhaba
Bilgisayarınız açılırken F8 e basınız ve bilgisayarınızı "Güvenli Mod" da "Administratör" oturumuyla açarak verilerinizi C: sürücüsünden D: sürücüsüne kopyalayabilir ve sonrasında formatı atabilirsiniz.
F8'e basınca karşınıza ne çıkıyor.Bazı anakartlarda 3 seçenek çıkar.(CD-Room,Flopy,Hd)
Eğer bu seçenekler çıkıyorsa F8+Enter yapın ve Güvenli Mod u seçin.Her bilgisayar Güvenli Mod da açılır(Tabii Windows ise)
Üstad şimdi tekrar denedim siyah bir ekran çıkıyor bekliyor işlemci ışığı sürekli yanıyor Bu herhalde pc'nin ebolası ilk defa bende denediler korkarım birazdan kasayı da yutacak...
güvenli modda açılmasını beklerken masa üstüne dönüyor
senin windows'un baya bi gitmis anlasılan, artık yapılabilecek en iyi sey herhangi bi live cd(sabit disklerdeki windows'la alakası olmayan ve tamamen CD'den calısan bi isletim sistemi) ile bilgisayarını baslatıcaksın ve dosyalarını bu sekilde baska bi diske veya cd/dvd'ye kaydedip sabit diskini tamamen formatlicaksın. d'ye yedeklemekte pek saglıklı olmaz, bu kadar kotu duruma sokan bi virus ordaki dosya ve klasörlerede bulasmıstır. ayrıca formattan sora hicbir dosyanı yükelemeden bi antivirus yazılımı(NOD32 oneririm) kurup netten veritabanını güncellestir ve yeni viruslerin girmesine engel ol. hade kolay gele...
Hard disk ini başka bir makineye tak ( o taktığın pc de mutlaka anti virüs programı olsun ) ordan bilgilerini aktar.
Flash bellekle dene birde istersen.
oda aklıma geldi ama şu an takabileceğim bir makina bulmam lazım Birde Elaziğli arkadaşın dediği yolda iyi gibi duruyor
onu araştırıyorum forumlardan...
Forumlardan araştırmana gerek yok direk dene
Bua rada Kaspersky da yükleybilirsin özellikle Yerel Disk C yi tarat ve spyware varsa ona bak " SUPERAntispyware " indir çok süper
XxXDaRKoXxXForumlardan araştırmana gerek yok direk deneNasıl deneyeceğim tam anlamadım Bu arada herhangi bir program yükleyip yada kaldıramıyorum direk dene derken ne yapmam gerek ...Bua rada Kaspersky da yükleybilirsin özellikle Yerel Disk C yi tarat ve spyware varsa ona bak " SUPERAntispyware " indir çok sü
Arkadaşım www.kaspersky.com adresınde onlıne vırus tarama var. Onu bul ve sıstemını bır tarattır.Olmadımı www.pandasoftware.com adresınde de onlıne rtarama var bırde onu dene
Teşekkürler işime yaradı ama esas sorun bir programdan kaynaklanıyormuş roll back diye bir program yüklemiştim sistem geri yükleme ile ilgili onu kaldırınce düzeldi tabii anlayana kadar