Ülkemizde yaklaşık 1 sene önce gelen 3G teknolojisi ile operatörlere gün doğmuştu . 3G'li telefonlar , internetler. İşte size bahsedeceğim şey TURKCELL 3G VINN . Reklamları ile adeta insanları büyüleyen VINN'ın içini aslında kullandığınızda göreceksiniz . Önemli olan dış güzellik değildir iç güzellik sözünü hatırlarsınız . Bu VINN içinde geçerli . Dıştan bakıldığı zaman güzel , havalı bir şey gibi göze çarpıyor . Fakat kullandıkça anlıyorsunuz ki yavaş yavaş bir sayfa açıcak .
Bugün 130 MB boyutunda bir dosya indirmek istedim . Normalde 3-4 dk'de inen bu dosya VINN sayesinde 3 saatte iniyor . Gerçekten de rüya gibi . Bunları yazarken bir kez daha denedem ama bu VINN "Nuh diyor Peygamber deniyor" . Zaten VINN alırken bir de taahüt vermezsen alamazsın zaten almayın da ... Şimdi vay benim salak kafam diyorum . Başımı nerelere vursam diyorum . Ama ne çare ...
Eğer sizin VINN'ınız Da Böyle Yapıyorsa Bunlara Rağmen Şükredin
Çünkü En Azından İnternetinizin Var
Vınn Alacaksan Oku Da Al !
hadi yaa geçmiş olsun :) ne kadar veriyosun aylık ve kota kaç gb merak ettim de :D
4GB 39,99 TL ama accayip acı çektiriyor adama . Bide 2 sene Taahüt bize de yazık TURKCELL dedik adam gibi firmadır dedik aldık tık yok bu vınnda !
bende gayet iyi 600 le falan indiriyo vınn
ihtiyaca göre alınmalı bence webtasarım facebook mail yada webte gezinti içın super kotalı vınn ,yok eger full yazılim video oyun olcaksa limitsiz vınn alınması daha uygun olur
ben çok memnunum 3. senem bu tekrar 6 ay kontrat yaptırdım ilk faturam ücretsiz olacak sonraki 6 ay 29 tl sonra yine 39 tl oluyo. adana seyhan da 5 megabit ile indiriyordum şimdi hatay dayım 3-4 megabitte indiriyor tamamen bulunduğun yerin şebekesine bağlı. senin anlattığın olay edge hızındayken doğru 460 kbps hız oluyor çok ağır oluyo. ben yazlığımda karşılaştım 3 g şebekesi yok normal edge var diye ağırdı. arka balkonda 3 g çekiyo ön balkona geçiyorum edge oluyo. bunun için turkcel e mail attım anlattım sorunumu geçen sene atmıştım maili bu sene için çalışmaları arasına aldılar ve bu sene 3g kuracaklar. kısacası çok memnunum. 3 yıldır kullanıyorum daha bağlantı kopması yaşamadım.
Ülkemizde yaklaşık 1 sene önce gelen 3G teknolojisi ile operatörlere gün doğmuştu . 3G'li telefonlar , internetler. İşte size bahsedeceğim şey TURKCELL 3G VINN . Reklamları ile adeta insanları büyüleyen VINN'ın içini aslında kullandığınızda göreceksiniz . Önemli olan dış güzellik değildir iç güzellik sözünü hatırlarsınız . Bu VINN içinde geçerli . Dıştan bakıldığı zaman güzel , havalı bir şey gibi göze çarpıyor . Fakat kullandıkça anlıyorsunuz ki yavaş yavaş bir sayfa açıcak .
Bugün 130 MB boyutunda bir dosya indirmek istedim . Normalde 3-4 dk'de inen bu dosya VINN sayesinde 3 saatte iniyor . Gerçekten de rüya gibi . Bunları yazarken bir kez daha denedem ama bu VINN "Nuh diyor Peygamber deniyor" . Zaten VINN alırken bir de taahüt vermezsen alamazsın zaten almayın da ... Şimdi vay benim salak kafam diyorum . Başımı nerelere vursam diyorum . Ama ne çare ...
Eğer sizin VINN'ınız Da Böyle Yapıyorsa Bunlara Rağmen Şükredin
Çünkü En Azından İnternetinizin Var
Bende vodofone 3g var eziyet ve ötesi :D bunla cod4 online felan oynuyorum 200 mb bi part 3-40 saatte iniyo gecen torrent indirdim 4gb lık tam 7 günde :D daha yarım kalan partları saymıyorum bile kac indirmem baglantı hatası yüzünden yarıda kaldı 200 mb ın 199 4 saatte inmişti tam 1 saniye kala hata verdi :D seni iyi anlıyorum dostum bu alet adamı tımarhanelik eder :D zaten cod4 de pingimle ün yaptım tanımaıgım soruyo hala pingin aynımı diye :D.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 26 Ekim 2011 03:03