Virtual Audio Streaming [10.12.2010]

CHIP Online
10-12-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Virtual Audio Streaming, Windows sisteminizde sanal bir ses kartını taklidini yapar. Gerçek ses kartınız için bir geliştirme veya wrapper olarak kullanabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Virtual Audio Streaming, Windows sisteminizde sanal bir ses kartını taklidini yapar. Gerçek ses kartınız için bir geliştirme veya wrapper olarak kullanabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumVirtual Audio Streaming özellikleri:Sesleri yayınlama- Sanal mikrofon, justin.tv gibi canlı yayın sitelerindeki sesleri çalabilir veya Skype, Live Messenger gibi sohbet programlarında sesi fiziksel mikrofona konuşuyormuş gibi kullanabilirsiniz.
Bilgisayarınızda çalan tüm sesleri kaydedin- Tüm uygulamaların seslerini kaydedin! Muhtemel senaryolar:1) Skype görüşmenizi ister karşı taraf ve sizin sesinizi ayrı olarak, ister beraber kayededin;2)Film dosyalarından ses dosyalarını çıkartın;3)Çevrim içi müzik, sohbet, toplantı, oyunlar vb. kaydedin
4) DRM-korumları müziği kaydedin;
- Kernel aygıt sürücüsünden yüksek kalitede ses kaydı yapın!- Sanal ses kartı sürücüsü. Stereo Karıştırma gerekli değildir. Vista/Win7'deki stereo karıştırıcı sorununu çözmek için kullanabilirsiniz.
İki ses uygulamasını birbirine bağlayın ve sesi gerçek zamanlı olarak tekrar yönlendirin- Ses uygulamaları Virtual Audio Streaming'i sanal kablo olarak kullanabilir. Örneğin RealPlayer'ın sesini bir MP3 kodlayıcıya yönlendirebilirsiniz.Bu sayede sanal bir ses kablosu gibi, ses kaybı olmadan saf bir dijital ses aktarımı sağlanır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Virtual Audio Streaming

problem27
10-12-2010, 10:33   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

nasıl kullanıldığı hakkında bir fikri olan var mı :(

blue-crash
10-12-2010, 12:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
159 mesaj

Nasıl kullanıldığından ziyade nasıl bişey olduğunu anlamadım.Menüsünde birşey yok ayrıca sürekli sanal aygıt bulunamadı uyarısı yapıp duruyor.Bu programla nasıl ses kaydedip,en önemlisi filmlerden nasıl ses alınacak onu anlamadım çalışmaya niyeti yoggi bunun.

blue-crash
10-12-2010, 14:58   |  #4  
Yıllanmış Üye
159 mesaj
Alıntı: Taşcı  
Kurulumu eksik yapmışsın  sil yeniden kur kurulum anında acele etme program dediği herşeyi aynen yapabiliyor.

Kurulumda eksik bişey yapmadım yönetici olarak kurdum ve hatta ne olur ne olmaz diye yeniden başlatıp öyle çalıştırdım.Belki sen xp kullanıyorsan onda sorunsuz çalışabilir ben win7 kullanıyorum herşeye dikkat ederek kurdum zaten programın ilk versiyonu tam bir win7 desteği olmayabilir.