eger Vırtual box ıcın yarattıgın sanal HDD c surucunde ıse bazen bpyle sorunlar verebılıyor. Sanal surucunu D veya baska bır HDD uzerıne açarsan bu sorundan kurtulabılırsın. Bırde Kac MB ramın var sıstemın ozellıklerını yazarsan sana neden mavı ekran hatası aldıgını soyleyebılırım.
Ekran kartı ıcın vırtual box'ta genel suruculerı kullan sekmesı olmalı oraya tklarsan gerçek makınadakı suruculerı kullanıyor..
Virtual Box Nedir Nasıl Kullanılır (Resimli)
AMD2500+, ATI9200, 512RAM, 20GB HDD :D (emektarım beni)
Yeni gördüm Çok güzel bir çalışma Tebrik ederim.
ellerine sağlık dostum valla çok iyi hazırlamışsın
öncelikle çalışma çok güzel olmuş tebrikler.benim bi kaç sorunum var öncelikle pc de vista kurulu modemin vista sürücüsü yok internte bağlanmak için virtual boxla xp kurdum ama bu defa modem çalışmıyo modemi yeni aygıt bulundu diye algılıyor,daha sonra görmüyor hata veriyor bir türlü çalıştıramadım ayrıca ayarlarda paylaşım dosyaları diye bir seçenek var dosya paylaştırdım ama bu dosyaları sanal makina görmüyor veya ben beceremedim nasıl yapacaz teşekkürler
Ben vıstada hıc denemedım.Bu haftasonu kurmayı planlıyordum vıstaya. Eger beklerım dersen haftasonu uğraşayım ve sana dilim döndügünce becerebıldıgım kadar anlatayım.
Modemı usb uzerınden kullanıyorsan ethernete bağla. O zaman surucu istemez tek yapman gereken ethernetı vıstaya tanıtmak.
acelesi yok buralardayız nasıl olsa:) modemin ethernet çıkışı yok sadece usb var
Bu kotu işte. Haftasonu Vıst uzerındekı etkılerını ınceleyıp yardım ederım..
borga-x çalışman gerçekten güzel.ben daha önce virtual-pc yükledim ama gerekli ayrlamaları yapamadığımdan kullanamadım şimdide bunu deneyim diyorum. bende pardus kurmak istiyorum ama bende onun cd si yok elimde sadece chip in ekim sayısında verdiği dvd deki pardus var. şimdi ben bunun üzerinden kurabilirmiyim. çünkü cd den başlatmak gerekecekse bu dvd yi o işte kulanabilecek miyim
Virtual box ı bende kullanıyorum pardus ubuntu falan kurdum ama windows 95 kuramadım hata veriyor.Ntfs dosya sistemi ile alakalı olabilir mi yada başka neden ?
Zannetmıyorum. Programda HDD ayarladıktan sonra program start menusunden yarattıgın bolumu çalıştır senden dısket veya cd ister Wın95'e cd'den format atılmadıgına gore msdos açılış disketi oluşturduysan bu dısketle HDD'i formatlamalısın. Bunları yaptınmı?
aak arkadaşım elınde ISO formatı dosya varsa bıle bu iş gorur. Yanlız istersen bu ISO formatını HDD'ıne aktar ve bu sekılde ISO formatını vırtual box ıcıne mount edebılıyorsun. Özelden mesaj atarsan daha iyi olur.
sekercandenedin mi?Walla daha deneyemedım. Ama bu haftasonu sırf senın ıcın kurup deneyecegım
Tebrik ederim kısa ve öz kaynak olarak çok rahatlıkla kullanılabilir.
sanal pc uygulamalarından en cok begendiğim prgoramdır virtual box oğrenmekte 2-3 dk kurcalama ile cozuluyor
Borga-x gercekten anlatımın guzel boylece herkes rahatlıkla anlar
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ee nede olsa başkÂtip :D
çok güzel yapmışsın Borga-x tebrik ederim seni...
tesekkürler arkadas ellerine saglik güzel paylasim
selam arkadaşlar bilgisarımda vista kurulu Ben virtualbox ile sanal surucu yaratım ve pardus 2008 kurmaya calıştım. Kurulum ekranı gelince bilgisayarı kendiliğinden yeniden başlatıyor .
ve vista önemi bir hatadan kurtarıldı diye bir uyarı cıkıyor. Xp yi denedim ve hiç sorun vermeden kurdu. Ben Pardusu kurulan cd yi acınca aşağdaki reside gibi ekran cıkıyor normal olarak kurdugumda ekrandaki Acılış secenekleri karşısındaki yazı cıkmıyordu. pardus 2008 enterleyince bilgisayar biraz bekliyor ve kendini resetliyor. yardmlarınız için şimdiden teşekurler.
Host toşunu nasıl aktif hale geitiriz
paylaşımın için teşekkürler çokta güzel olmuş emeğine sağlık
VİRTUEL-BOX ile Knight Online girdigim zaman GÖNDERME hatası veriyoe ve virtuel box neden kapaniyor bilgi verirmisinz